Nic ważnego ale wiadomość z powiadomianiem o PW na emila jest bardzo ciekawie datowana! Ja przykładowo takiego emila dostałem z datą: 1899-12-30 00:00:00 Rozumiem że o piwie dużo już wiedziano w tym czasie ale o sieci...
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Sprawa wygląda tak. Jak sprawdzałem pocztę przez interię to data wyskoczyła mi właśnie taka dziwna. Natomiast jak sprawdziłem outlookiem to wszystko bylo już okej. Mam na myśli tę samą wiadomość.
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
problem z otrzymywaniem powiadomień mają obecnie tylko te osoby, które w ustawieniach Browaru podały adres swojej skrzynki @browar.biz, ma to związek ze zmianą serwera i domeny.
ale bez obaw - w okolicach czwartku wszystko powinno wrócić do normy.
Może nie jest to duży problem, ale zgłaszam... Maile z powiadomieniem o odpowiedzi na zaprenumerowany temat forum są do mnie wysyłane w ten sposób, że w polu DO mój adres mailowy wpisany jest dwukrotnie. Jaka może być tego przyczyna? Mam w Outlooku regułę na maile z browar.biz, która przez to trochę głupieje...
Według danych historycznych początki piwowarstwa w tym miasteczku sięgają przełomu XIII i XIV, natomiast zabudowania obecnego browaru można datować na rok 1884.
Złote czasy dla browaru przypadły w okresie międzywojennym i dopiero po drugiej wojnie światowej sytuacja gospodarcza browaru...
dzisiaj pojawiły się kłopoty z serwerem pocztowym Browaru i co sie z tym wiąże problem dotyczy także dodawania nowych postów na Forum (w tych tematach w których ktoś włączył powiadamianie na email o nowych postach).
odpowiednie służby fito-sanitarne zostały powiadomione...
Comment