Obawiam sie ze "liczba wypitych piw" jest równa ilosci odpowiedzi na forum a nie liczbie wypitych piw z dziennika piwnego
Ilość wypitych piw
Collapse
X
-
a skąd niby miał to molek wiedzieć?
nie wiem tylko czego się molek obawia
molek nie martw się to można jedno z drugim zgrać, trzeba się tylko tak często udzielać na Forum jak często piwo pijesz.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Rzeczywiście. Ja też bym uschnął gdybym miał zadowolić się tą ilościa którą widać po lewej (i to nawet w tym roku)Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
ja podejrzewam, że molek myślał iż wyświetla mu się tutaj ilość piw wpisanych do Dziennika Piwnego. Zważcie, że gdy on się logował, gdy ten dziennik już był i miał prawo tak kojarzyć. dla nas dziennik to nowinka i dlatego nie łączymy tych dwóch rzeczyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
crizz napisał(a)
Dokładnie tak, ja też tak myślałem...
Byłem pewien podziwu, szczególnie dla Marusi .
pzdr [/B]
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Zalezy, czy myślałeś, że wypiłam tyle piw w tym roku, czy od początku bytności na forum, bo jeśli to drugie, to pewnie wypiłam ich mniej więcej właśnie tyle, co mam na liczniku...
Tyle piwa w 2 lata? Eeee, niemożliwe. To by było ze 150 piw miesięcznie...
Comment
-
-
Liczba w rubryce "Wypitych piw" oznacza ilość zmieszczonych przez ciebie postów.
Comment
-
-
Odp: Pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piwny_kubus napisał(a)
Błagam powiedzcie mi (...)Please (...)
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment