abernacka napisał(a) Liczba w rubryce "Wypitych piw" oznacza ilość zmieszczonych przez ciebie postów.
To jakim cudem jeden może zmieścić kilkaset postów, a inny tylko kilka? Czy trzeba jakoś wciskać te posty? Upychać kolanem? Ściskać sznurkiem? A może im dłużej człowiek jest na forum, tym więcej miejsca dla siebie dostaje?
Nudzi mi się
Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2004-10-15, 20:17.
piwny_kubus napisał(a) Błagam powiedzcie mi od czego zależy ilość w rubryce "Wypitych piw"
Tyle ile piw postawisz na spotkaniu forumowiczów tyle będzie Ci zaliczone, także masz wielkie możliwości
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
czyli darek99 nie byłeś najczęściej stawiającym na spotkaniach forumowiczów , do liderów masz jeszcze spore zaległości
o swojej osobie to nawet nie wspomnę ... poprostu nie bywałem na tych spotkanich i dlatego mam tylko tyle wypitych piwek
remfire napisał(a) czyli darek99 nie byłeś najczęściej stawiającym na spotkaniach forumowiczów , do liderów masz jeszcze spore zaległości
Masz rację, ale prawda jest taka że nie bardzo mi smakuje piwo, ale jeśli mam okazję to stawiam aby mieć w browar.biz więcej wypitych piw
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Witam, sprzedam dużą ilość kufli ok 180sztuk w tym kilka dubli, jako że wartość tej kolekcji nie jest mi znana liczę na państwa uczciwość.
Poniżej zamieszczam link do zdjęć wszystkich kufli: https://tufotki.pl/Wo0c0
Jestem ze Śląska a konkretnie z Rudy Śląskiej, odbiór tylko...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Wpadła nam w rączki mała ilość nowej odmiany Żateckiego Poloranego Cervenaka - Saaz Shine - w granulacie.
Chmiel ten może np. nieco urozmaicić klasycznego pilsa czeskiego / svetleho lezaka i np india pale lagery.
Polecam sprawdzić jak się sprawuje w warzeniu no i wrzucić...
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Comment