abernacka napisał(a) Liczba w rubryce "Wypitych piw" oznacza ilość zmieszczonych przez ciebie postów.
To jakim cudem jeden może zmieścić kilkaset postów, a inny tylko kilka? Czy trzeba jakoś wciskać te posty? Upychać kolanem? Ściskać sznurkiem? A może im dłużej człowiek jest na forum, tym więcej miejsca dla siebie dostaje?
piwny_kubus napisał(a) Błagam powiedzcie mi od czego zależy ilość w rubryce "Wypitych piw"
Tyle ile piw postawisz na spotkaniu forumowiczów tyle będzie Ci zaliczone, także masz wielkie możliwości
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
czyli darek99 nie byłeś najczęściej stawiającym na spotkaniach forumowiczów , do liderów masz jeszcze spore zaległości
o swojej osobie to nawet nie wspomnę ... poprostu nie bywałem na tych spotkanich i dlatego mam tylko tyle wypitych piwek
remfire napisał(a) czyli darek99 nie byłeś najczęściej stawiającym na spotkaniach forumowiczów , do liderów masz jeszcze spore zaległości
Masz rację, ale prawda jest taka że nie bardzo mi smakuje piwo, ale jeśli mam okazję to stawiam aby mieć w browar.biz więcej wypitych piw
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment