Od kilku dni nie mogę sprawdzić zawartości mojej skrzynki pocztowej. Po zalogowaniu pojawia się informacja, że mam 21 nieprzeczytanych listów, co jest o tyle nieprawdziwe, że najnowszy z nich otrzymałem baaardzo dawno
Kłopoty z IQ Webmail
Collapse
X
-
bardzo proszę o kontakt osoby, które mają skrzynkę @browar.biz, a nie otrzymały ode mnie informacji o zmianach w działaniu poczty (czyli przestawianiu się na pocztę @browar.biz) - wysyłałem takowy list do wszystkich skrzynkowiczów w połowie marca.
dodatkowo wczoraj i dzisiaj mogły/mogą nastąpić problemy podczas wysyłania poczty przez osoby z zewnątrz na adresy @browar.biz ze względu na zmianę konfiguracji serwera pocztowego, którego zmiany zgłaszane są innym hostom w sieci do 24 godzin od momentu ich wprowadzenia. proszę i tak pamiętać o poinformowaniu znajomych o zmianie swojego adresu @browar.biz (który będzie działał do lutego 2004) na @browar.biz
od teraz działać powinno przekierowanie całej poczty przychodzącej na adresy @browar.biz prosto na adresy @browar.biz - nie będzie zatem konieczności sprawdzania dwóch kont, zresztą od poniedziałku to nie będzie już możliwe ponieważ skrzynki "fizycznie" zostaną usnięte - pozostanie już tylko przekierowanie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ha! nie podałeś prawidłowego hasła!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
od dzisiaj proszę sprawdzać pocztę już tylko poprzez konto @browar.biz. wiadomości kierowane na adres @browar.biz będą przekierowywane na konto w "nowej" domenie czyli @browar.biz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
już Tobie pisałem, abyś ignorował tego typu przesyłki, bo to zwyczajny spam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Przy pisaniu maila poprzez formularz www trzeba się bardzo śpieszyć. Za bardzo jak na mój gust - już po kilku minutach próba wysłania maila kończy się na stronie do logowania, a napisany tekst idzie w kosmos.
Muszę wtedy się cofnąć (na szczęście w Operze to banał), skopiować napisany tekst, zalogować się, wkleić i jeszcze raz wysłać.
Mam tak od dawna (od zawsze?) w kolejnych wersjach Opery.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
nad UebiMiau muszę jeszcze posiedzieć, bo jest co poprawiać.
na wstępie postaram sie oczywiście ustawić dłuższy czas aktywności.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment