nie potrafię dodać tutaj zdjęć

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • emeryt1576
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2021.01
    • 43

nie potrafię dodać tutaj zdjęć

Witam,nie potrafię dodać tutaj zdjęc,pokazuje mi komunikat coś tam not upload.chce wrzucić z pliku z galeri
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12784

Dodajesz zdjęcie klikając w ikonę aparatu? Ja dodaję zdjęcie klikając poniżej "Upload Attachments" i to okazało się skuteczniejsze.

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19297

Darek, Ty zdaje się dodajesz jako kolejny post. A zdjęcie można dodać bezpośrednio do treści. No i można by nadać temu wątkowi jakiś tytuł...

Comment

Related Topics

Collapse

• Grbuy
        Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
        Grbuy
        Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
        2023-11-30, 20:57
      • Petitpierre
        Mort Subite, Mort Subite Oude Kriek Lambic
        Petitpierre
        Nie znalazłem wątku. Mieszanka dwóch lambików, stary z wiśniami, a młody, żeby dodać odrobinę gazu i alkoholu. Stąd też 6,5vol i 375ml.

Barwa brązowy kraplak, w dodatku jest zmętnienie. Piana maleńki kożuszek. W nucie górnej ocet balsamiczny, wino cabernet, ciasto z bakaliami,...
        2022-09-13, 10:41
      • pietrus96
        Osad w butelkach
        pietrus96
        Cześć,
        dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
        2024-01-13, 20:24
      • darekd
        ReCraft, Styrian Dragon Sprau AIPA
        darekd
        Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
        Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
        Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...
        2025-01-22, 22:57
      • Prusak
        Perła, American IPA
        Prusak
        Parametry:
        E: 14, 9 % wag.
        A: 6,2& obj.
        Reklamowane na kontrze chmielenie: Cascade, Centennial, Amarillo, Simcoe.
        Nie wiem, co poszło nie tak, ale wywąchać się ich nie da. Może leciutki nieżyt nosa zdecydował, może nie, ale czuć naprawdę niewiele, śładowa żywiczność,...
        2025-01-04, 22:00
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...