Mam taki oto problem: próbuję korzystać ze skrutów do adresów mailowych (nie wiem czy jasno się wysławiam. Chodzi mi o coś takiego:pulas ). Jednak gdy chcę ten adres otworzyć wyskakuje komunikat: Nie można wykonać operacji ponieważ domyślny klient poczty elektronicznej nie jest prawidłowo zainstalowany. , a następnie otwiera się nieskończenie wiele nowych wiadomości. Czy to moja wina i jak to ewentulnie należy ustawić aby wszystko było O.K.?
pytanie laika
Collapse
X
-
Jeżeli używasz Windowsów i IE (nic nie napisałeś) to prawdopodobnie w >Narzędzia>Opcje internetowe>Programy w pozycji Poczta e-mail masz wpisany Outlook Express a używasz innego programu pocztowego. Musisz tam podać właściwy program.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Są dwa:
Outlook Express i Microsoft Outlook.
Sprawdz czy masz pisany właściwy.
Może trzeba przeinstalować IE?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
czy te kolejne wiadomości są tej samej treści co pierwsza?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
czy te kolejne wiadomości są tej samej treści co pierwsza?a następnie otwiera się nieskończenie wiele nowych wiadomościpułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
cos musiało się w Outlooku rozpaść. ale trudno coś konkretnego doradzić na odległość.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment