Jak posprzątać w skrzynce PW

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Gościszewo, Thrash
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2017-06-16, 16:00
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • zgoda
    Premiumowość
    zgoda
    Z pewnym zdziwieniem przeczytałem maila, ze miejsce w mojej skrzynce się skończyło. Jak? Ano premium wygasł bez ostrzeżenia. Co rok dostawałem powiadomienie, a tu o. Teraz to już będzie tak normalnie?
    2019-07-29, 08:17
  • darekd
    Raven, Laid To Waste
    darekd
    No cóż zwyczaj warzenia dla zespołów metalowych silnych ejli dotarł również do Czech.

O browarze Raven już wspominałem, jestem przekonany że jeszcze o nim będzie słychać na bbizie. Zatem może o zespole Laid To Waste. Są z Pilzna tak jak browar, grają szybki thrash z dość...
    2016-02-22, 00:51
  • heckler
    Jílovice, Jílovice 147, Pivovar Jílovice
    heckler
    Browar położony w malutkiej wiosce Jilovice w odremontowanej stajni. Łatwo trafić, a dodatkowo z każdej strony wsi prowadzą strzałki z napisem pivovar. Sprzedaż piwa odbywa się z okienka budynku(na zdjęciu po lewej), a konsumpcja pod namiotem, lub bezpośrednio na trawie. Jak to w gospodarstwie,...
    2016-08-17, 13:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...