Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Wyświetlenie odpowiedzi
Rangi użytkowników na świeżo
Collapse
X
-
A bo to jest kombinacja wielu czynników - zamieszczonych postów, wątków, pozytywnie / negatywnie odbieranej zamieszczonej treści i innych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Na razie darekd zasłużył sobie, zapytaj go jak to zrobił- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziA bo to jest kombinacja wielu czynników - zamieszczonych postów, wątków, pozytywnie / negatywnie odbieranej zamieszczonej treści i innych
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
No i tej kombinacji nie rozkminiam. Bo taki Pebejot umieszcza regularnie od lat WARTOŚCIOWE wpisy POMOCNE innym w turystyce piwnej (podobnie jak Bastion i Dadek) a ich rank jest diametralnie różny. Podobna sytuacja w dziale "piwo konkretnie" - Javox, który stara się jak może i Darekd. OK, ktoś zapłacił to ma wyższy (pewnie kufelki), ale mam wrażenie, że jest to uznaniowe. Kogo lubię, kogo nie. Merytoryczność aktywności nie ma tu znaczenia.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
😂 1👍 1
Comment
-
Comment