Mam dziwne wrażenie, że godzina umieszczenia postów wyświetla się wg czasu zimowego. Jest teraz 13:17, a już widzę jakiś dzisiejszy post z 14.00... Ciekawe, czy za chwilę mój bedzie miał godzinę wysłania 14:17
Godzinka do przodu
Collapse
X
-
to nie wina serwera tylko mojego niedopatrzenia z zamierzchłego okresu. forum jako takie, miało ustawioną standardową strefę czasową - GMT. jeśli ktoś nie był dociekliwy i nie zmieniał w profilu swojego własnego ustawienia strefowego na CET (czyli nasza strefa) wszystko było ok.
dzisiaj zatem poprawiłem tą niedogodność.
ok. 70 osób miało ustawienie strefy inne niż standardowe, więc proszę o sprawdzenie w swoich ustawieniach czy strefa czasowa się zgadza (w sumie najważniejsze czy godzina na forum odpowiada prawidłowej godzinie w "rzeczywistości").- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
niby wszystko jest w normie a jednak nie jest - niezalogowani użytkonicy widzą godzinę nieco wcześniejszą... o godzinę od normalnej
p.s. dzięki PPNS za wychwycenie błędu...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
10 min.
Mam wrażenie jakby czas w Browarze płynął szybciej o jakieś 10 min.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
zawsze jesteśmy o krok do przodu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
a ja w mojej strefie czasowej i tak jestem godzine do tylu i mam wszystko w tyle...Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
A ja obecnie godzinę mam dobrą, ale posty są o 10 minut do przodu I to u wszystkich, nie tylko u mnie.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
[..]posty są o 10 minut do przodu[..] I to u wszystkich, nie tylko u mnie.
Ja też widzę u siebie , późniejszy czas postu niż rzeczywisty.
Hm, w Forum Brovarum przenosimy się w przyszłość o 10 minut.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
różnica
Skąd bierze się różnica we wskazaniu godziny przed i po zalogowaniu?
Np bez zalogowania miałem teraz na browarze 17.39 a po zalogowaniu, prawidłową już 18.39.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
niezalogowanym pokazuje się godzina systemowa (nie znalazłem jeszcze miejsca w którym tkwi błąd, zresztą nie szukałem zbyt dokładnie), która wskazuje jakoby był to czas strefy GMT, po zalogowniu wyświetlany jest czas strefy wybieranej indywidualnie w ustawieniach przez każdego Użytkownika (u Ciebie i u wielu innych jest to czas Środkowoeuropejski (CET), czyli prawidłowy np. dla Polski).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
OK. Widzę teraz, że problem pojawił sie wcześniej ale umknął mi przez moją absencje forumowąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Aktualnie na forum już 17.35
Ja niestety musiałem przepracować z soboty na niedzielę dodatkowo godzinkę za...darmo.Jak pech to pech
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment