Postowy problem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • e-prezes
    Problem z wyświetlaniem strony b.biz
    e-prezes
    Odkąd zmieniłem lapka na nowszego myślałem, że to nie wróci... Na XP mogło się zdarzyć, ale teraz jest podobnie na Win10. B.biz wyświetla się jako niezabezpieczona WWW i tak się odpalała cały czas - z ostrzeżeniem, ale ostatnio i na smarcie i na lapku nie idzie odpalić. Pomogło wyczyszczenie...
    2020-07-21, 21:39
  • krzysztoft
    Problem z piwem pszenicznym (błędny odczyt Blg)
    krzysztoft
    Opiszę pokrótce mój problem. Postanowiłem uwarzyć piwo pszeniczne z ekstraktów od browamatora. Kupiłem jeden z gotowych zestawów, który składał się z 5.1 kg pszenicznego ekstraktu słodowego + chmiel, gdzie po uwarzeniu miałem otrzymać brzeczkę BLG 19. No i tutaj zaczyna się problem,...
    2019-06-07, 18:52
  • Javox
    Stewart, First World Problem
    Javox
    Belgijska IPA ze Szkocji. Alko 6,2% i 80 IBU

Piana - więcej na początku potem cienka warstewka.
    Barwa - bursztyn ciemny.
    Gaz - średni.
    Lacing - sporo, białe szkło po całości.
    Aromat - cytrusy cięższe, słodkawe, lekka ziołowość.
    Smak - słodkawe...
    2018-11-24, 22:42
  • toh11
    Cobra CB 3 - wyłącza się podczas zacierania (problem)
    toh11
    Jak w temacie, podczas zacierania (moc 1800 W, 30 min. pracy) wyłącza się kociołek. Kociołek nie jest gorący.
    Spotkał się ktoś z takim problemem ? jak go rozwiązaliście? Zaznaczam że gwarancja już dawno minęła .
    2020-01-11, 12:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...