U mnie jest o tylee ciekawie, że część powiadomień dostaję, ale większości nie. Czyżby więc spiskowa teoria dziejów?
Postowy problem
Collapse
X
-
przykłady, proszę sypać przykładami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zauważyłem, że część odpowiedzi pojawia się podwójnie.
Comment
-
-
to wynika w pierwszej mierze z problemu związanego z powiadomieniami, który właśnie usunąłem, a w drugiej - z niecierpliwości.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
proszę teraz zwrócić uwagę, czy jest już wszystko dobrze, czyli czy powiadomienia dochodzą, a odpowiadanie na niektóre tematy jest już w pełni możliwe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
DSTAŁEM TAKIE OTO POWIADOMIENIE:
Witaj pulas,
Uzytkownik Forum Browaru: [ ART ] odpowiedzial(a) na zaprenumerowana przez Ciebie dyskusje - MATURA - w dziale Przy piwie.
Adres dyskusji:
Chyba coś jest nie takpułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
zamieściłem tam testowy post i zaraz go usunąłem, powiadomienie jednak zostało wysłane...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wyskoczył mi jeszcze taki "problem":
Nieprawidłowy identyfikator (thread). Jeśli podążasz za odnośnikiem z forum, skontaktuj się proszę z Administratorem.
Było to przy próbie kliknięcia na tekst : "do wygrania ceramiczny kufel!" w podpisie Art'apułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
ok, to moja wpadka, ale dzięki za informację, link poprawiłem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment