Super!Ja jestem zainteresowany koszulką z nickiem.Zgadzam się z Piecią co do nicku na plecach.
koszulki Browaru - komentarze
Collapse
X
-
jeżeli jesteście zainteresowani zarezerwowaniem sobie rozmiaru i koloru koszulki - rezerwację przyjmuję tylko osobiście na PW / email / tel.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Szkoda, że nie ma więcej kolorów w nadruku na przód! Ja najchętniej widziałbym go w takiej formie, w jakiej (oby) ma się pojawić na tańszej wersji kufla Browaru: http://www.browar.biz/forum/showthre...el+AND+browaru
P.S. Fajne jest wytłumaczenie wszystkich zależności rysuneczku na tył koszulki.
Comment
-
-
niestety dodatkowe kolory to dodatkowe koszty...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
P.S. Fajne jest wytłumaczenie wszystkich zależności rysuneczku na tył koszulki.
może dodać trochę pianki?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Co do nicka, to dla mnie najodpowiedniejse byłoby umieszczenie go na piersi, nad logo browaru, mniej więcej tej samej wielkości. Tak chyba byłoby najtrafniej.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Koszulka podoba się. Mam tylko jedną obawę - to białe tło na plecach (bardzo go dużo) może się po paru praniach może się wykruszać. Mam takie doświadczenia z innymi koszulkami, więc ostrożnie z tym praniem!!!
I jeszcze jedno. Kufel na plecach mógłby mieć uchwyt bo w tej postaci przypomina obudowę kompa
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
Mi się kufel podoba, za to nie bardzo napisy. No ale cóż, każdemu nie dogodzisz
Comment
-
-
A to ma być polo(nie mylić z Volkswagenem ) czy T-shirt?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ktoś może pomyśleć, że się czepiam, ale jakie wymiary będzie miało małe logo a jakie duże? Tak tylko pytam bo koszulkę zamówię ba bank.
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
Koszulka podoba się. Mam tylko jedną obawę - to białe tło na plecach (bardzo go dużo) może się po paru praniach może się wykruszać. Mam takie doświadczenia z innymi koszulkami, więc ostrożnie z tym praniem!!!
I jeszcze jedno. Kufel na plecach mógłby mieć uchwyt bo w tej postaci przypomina obudowę kompa
Mniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
Comment