Czy jest jeszcze możliwość dodawania do listy ulubionych browarów? Po modernizacji nie widzę takiej opcji.
Ulubione browary
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Ah, izwinitie, przeoczyłem ten post
Comment
-
-
nareszcie poprawione.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja mam problem
Przy rejestracji nie wypełniłem nic w Ulubionych i teraz nie umiem tego nadrobić - widzę tylko opcje ukrycia ulubionych w profilu, a gdzie możliwość dokonania korekty? Byłbym wdzięczny za pomoc
PozdrawiamYou can crush us
You can bruise us
But you'll have to answer to
Oh, the guns of Brixton
Comment
-
-
- do "Ulubionych" mozesz dodawac obecnie browary/piwa/strony www/zdjecia z galerii. wyglada to nastepujaco:
odwiedzasz dana strone np. piwa Boss Porter:
pod danymi "technicznymi" znajdziesz ikonke z uniesionym kciukiem - klikajac nia dodajesz to piwo do swoich Ulubionych.
analogicznie postepujesz w przypadku browarow, stron www, czy zdjec w galerii - odwiedzasz strone ktora przedstawia interesujacy Ciebie obiekt i klikasz w ikonke z kciukiem i tak dalej.
liste swoich Ulubionych mozesz edytowac pozniej tutaj:
(strona dostepna jest pod ikonka z kciukiem na pasku nawigacyjnym "Twoj Browar" - widocznym po zalogowaniu)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment