Jak ułatwić życie juniorom (propozycja)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krzycho68
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.05
    • 9

Jak ułatwić życie juniorom (propozycja)

Od niedawna jestem zarejestrowny na tej stronie i bardzo mi sie tu podoba. Bardzo przypadł mi do gustu dziennik piwny, Ale mam zawsze problem z wypełnieniem pola Browar. Jak spozywam piwo to skupiam sie nad spożyciem piwa, potem na nazwie Piwa, ale nazwy browaru to już nie pamiętam. I tu jest moja propozycja utworzenia indexu nazw piwa.
    (wiem tego jest bardzo dużo). Ale znając nazwę piwa łatwiej trafić do odpowiedniego browaru i pozostałych cech jak ekstrakt itp..
    A może już coś takiego jest tylko ja nie wiem gdzie?
    Ostatnia zmiana dokonana przez krzycho68; 2003-06-10, 09:05.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24055

póki co proponuję korzystać z wyszukiwarki, nie jest to idealne, bo głownie nadaje się do poszukiwań polskich piw, które z wiadomych przyczyn są częściej opisywane niż zagraniczne, ale dobre i to na początek. w dziale Piwo znajdzie się kiedyś wyszukiwarka piw, ale jeszcze nie teraz.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• pulas
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.08
      • 965

Równie dobre jest przeglądanie listy piw
      pułaś
      ---------------------------------
      "(...)W kącikach flechtów wieczór już
      Lśni jak porzeczka krwawa
      Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
      I między bajki wkładam"

Comment

• krzycho68
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2003.05
        • 9

O dzięki ta lista piw jest całkiem dobra.

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
          Propozycja porządków w kolekcjonerstwie
          becik
          Konkretnie chodzi mi aby różne kolektybilia, które z początku były wydawane przez browary kontraktowe, a które z czasem same się browarami stały, poprzenosić do nich. Oczywiście chodzi tu przede wszystkim o kapsle, podstawki, szkła bo na etykietach było jednak podawane miejsce warzenia czyli...
          2019-11-09, 23:02
        • heckler
          Rokytňany, Rokytňany-Horní 507 23, Pivovar Anna Kráva
          heckler
          Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
          Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
          2023-07-25, 16:44
        • darekd
          Fortuna, Miłosław Jasne Pełne
          darekd
          Chyba nowość na rynku.

Ekstr. 12,5%
          Alk. 5%

Pełne i słodowe piwo jasne, które zachwyca zrównoważonym smakiem. Wyczuwalna, przyjemna goryczka subtelnie kontrastuje z bogatym, gładkim profilem słodowym, nawiązując do charakteru dawnych, mniej odfermentowanych lagerów....
          2025-03-20, 20:40
        • etman
          Twoje etykiety
          etman
          A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
          2025-03-13, 19:59
        • darekd
          The Musketeers, Troubadour Imperial Stout
          darekd
          Dawny kontraktowiec, który od 2019 r. jest całkiem sporym browarem stacjonarnym, działa w m.in. w budynku dawnej cegielni w miejscowości Sint-Gillis-Waas we Flandrii Wschodniej.

9% alk.
          45 IBU

https://www.themusketeers.be/nl/onze...es/troubadour-...
          2025-03-02, 01:57
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...