W ostatnim "Kurierze Piwnym" znalazłem informację, że adres browar.pl może przestać funkcjonować. Dlaczego?
Zmiana domeny?
Collapse
X
-
zmień sobie adres na browar.biz i nic Ci nie przestanie funkcjonowaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja tam wole browar.plLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
możesz sobie woleć, nikt Ci nie broni.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dzisiaj wszystkie posty przepuściłem przez automat, tak aby stare linki do browar.pl - przetworzyły się na browar.biz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
To się podziel tymi przemyśleniami...
Dla mnie "boz" nie jest frapujące, bo to zwykła literówka (naciśnięto sąsiedni klawisz). O wiele bardziej frapujące jest "bis" – trudno wyczuć, czy ktoś komuś niewyraźnie powiedział, czy ten drugi źle usłyszał, czy wreszcie ktoś sobie ten "bis" wydedukował (albo może też literówka, klawisz również w miarę sąsiedni).Last edited by Wujcio_Shaggy; 2011-10-13, 08:45.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment