kopernik napisał(a) 0.5l raczej na jeden raz nie wypijam, to co, mam je wpisywać jako 0.3 i 0.2
No-no, jeśli wypijasz pół piwa, a resztę kasuje Ci żona to chyba powiieneś wpisać tyle ile wypiłeś.
No chyba, że zamówiłeś piwo pół litrowe a nalali Ci 0,4 l. to nie Twoja wina, w końcu sam dałeś się nabrać.
Cido Grupa związana z Royal Unibrew, nie wiem czy warzą piwa w tym samym miejscu co kiedyś. W każdym razie na ecie jako producent występuje Cido Grupa.
Ekstr. 12,25%
5,8% alk.
Aromat - karmel, nieco zleżałych owoców, chmielu w aromacie nie wyczułem...
Lekkie jasne piwo z browaru Abdysz-Ata. Niestety nawet podczas lata w Kirgistanie walory smakowe tego piwa nie były zbyt pociągające... Piwo dostępne w szklanych butelkach 0,5 L oraz petach 1 L.
Piwo bardzo przeciętne, do wypicia gdy temperatura w Kirgistanie staje się wysoka... dostępne w butelkach 500ml szklanych i petach 1L, 1,5L , i 2,0L . Wersji lanego nie trafiłem....
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...
Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
Comment