jeżeli ktoś ma uwagi dotyczące rozwoju samego działu nie będące propozycjami zmiany jego nazwy, proszę o dalsze zamieszczanie takowych.
Dział Browarnictwo Amatorskie - komentarze, propozycje
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Odp: Dział Browarnictwo Amatorskie - komentarze, propozycje
ART napisał(a)
--ciach--
poza powyższym będzie dostępne:
- miejsce na receptury
-- ciach--
stopnia_skomplikowania / oceny_efektu_końcowego / koszt_wzorcowej_ (pojemnościowo)_nastawy ?
Myślę że tak.
Przy takiej galerii receptur można byłoby stworzyć coś na kształt ankiety ocen.
Wiem że to komplikuje zadanie administratora i daje w kość serwerowi.
Z czasem, kiedy już wszystko będzie "grało" na Browar.biz to taki ranking ocen byłby pomocny.
A może za daleko się zagalopowałem?
Chyba sobie piwko...
pozdrawiam
Comment
-
-
tak tak! o te trudne lub z pozoru wręcz niemożliwe do wykonania pomysły też proszę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
tak tak! o te trudne lub z pozoru wręcz niemożliwe do wykonania pomysły też proszę
Słowniczek/index pojęć spotykanych w browarnictwie domowym.
Rzecz niezobowiązująca (tak od razu), możliwość ciągłego dopisywania kolejnych haseł. Bezproblemowe sortowanie po stronie serwera.
Tyle już spotkałem pytań:
- co to jest ballingometr?
- co to jest infekcja?
etc...
No to siup!
Comment
-
-
jutro rano chcemy z Crizzem upublicznić wstępną wersję działu BA. Aktualnie będzie to wersja dość okrojona, ale większość Waszych sugestii będzie wdrażana w czasie rozwoju działu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment