wprowadzić "wypito sztuk" czasem wypijam parę takich samych piwek i szlak mnie trafia jak klikam dziesiąty raz :takie samo piwo ( czy coś w tym stylu) a tak wpisał bym 10 szt. i miał czas na wypicie nastepnego piwka.
Dziennik Piwny AD 2004 - Twoje propozycje
Collapse
X
-
Ta opcja przydała by się szczególnie po zlotach, wyjazdach, urlopach itp. Ja jak wpisywałem około 100 Noteckich to myśłałem, że zwariuje. Wiem, że sobie klikałem następne piwo takie same ale jednak było to 100 kliknięć zamiast 10 (po 10 dziennie powiedzmy).To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
(po 10 dziennie powiedzmy).
Poczytałam i kurcze obawiam się, że Art osiwiał na widok tych wymagań
Zgadzam sie jednak z większością rozwiązań - jeśli chodzi o klikanie i przy pomyłce wracanie do pustego pliku to miało spory przyczynek do zaniechania przeze mnie dziennika od sierpnia - za dużo mialam zaległości i leń ze mnie wyszedł
Comment
-
-
eeee... ja tam mogę już tylko ołysieć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
crizz napisał(a)
Pomysł jest niezły, tylko jak rozwiązać kwestię godziny spożycia?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Zgadzam sie jednak z większością rozwiązań - jeśli chodzi o klikanie i przy pomyłce wracanie do pustego pliku to miało spory przyczynek do zaniechania przeze mnie dziennika od sierpnia - za dużo mialam zaległości i leń ze mnie wyszedłDziku
Comment
-
-
Czy można przy opcji browary wprowadzić liczbę porządkową?
Licząc strzeliłem babola i miast 52 doliczyłem się 53 Wiem,wiem nie trzeba było rzucać gdzieś tam kamieniami,ale dzięki tej nowelizacji uniknę takich pomyłek.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
uprzejmie informuję że ciężko będzie wprowadzić wersję czegokolwiek dla osób leniwych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
uprzejmie informuję że ciężko będzie wprowadzić wersję czegokolwiek dla osób leniwych
Jak dla mnie to w Dzienniku Piwnym mogłaby się znaleźć opcja "wpisz okolicznościowy odpiwek"Dziku
Comment
-
-
Przy zbyt pracowitym spozywaniu moga sie zdarzac wypadki, dlatego na taka okolicznosc proponuje opcje 'czy piwo smakowalo tak samo w obie strony'Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
lzkamil napisał(a)
Przy zbyt pracowitym spozywaniu moga sie zdarzac wypadki, dlatego na taka okolicznosc proponuje opcje 'czy piwo smakowalo tak samo w obie strony'
No to zarysował się problem. Ile czasu trzeba piwo "utrzymać" aby liczyło się za spożyteDziku
Comment
-
-
myślę że na ten temat dalszych dywagacji nie będziemy snuć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pogoniarz napisał
Ciekawe jak wbijałeś godzinowo po Zlocie?Ja na sztukę niestety.Ambera beczkowego w Wieżycy wklepywałem po 0.4l,gdyż nigdy nie nalałem sobie do kreski bo i po co.
Comment
-
Comment