wprowadzić "wypito sztuk" czasem wypijam parę takich samych piwek i szlak mnie trafia jak klikam dziesiąty raz :takie samo piwo ( czy coś w tym stylu) a tak wpisał bym 10 szt. i miał czas na wypicie nastepnego piwka.
Ta opcja przydała by się szczególnie po zlotach, wyjazdach, urlopach itp. Ja jak wpisywałem około 100 Noteckich to myśłałem, że zwariuje. Wiem, że sobie klikałem następne piwo takie same ale jednak było to 100 kliknięć zamiast 10 (po 10 dziennie powiedzmy).
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Poczytałam i kurcze obawiam się, że Art osiwiał na widok tych wymagań
Zgadzam sie jednak z większością rozwiązań - jeśli chodzi o klikanie i przy pomyłce wracanie do pustego pliku to miało spory przyczynek do zaniechania przeze mnie dziennika od sierpnia - za dużo mialam zaległości i leń ze mnie wyszedł
crizz napisał(a) Pomysł jest niezły, tylko jak rozwiązać kwestię godziny spożycia?
Ciekawe jak wbijałeś godzinowo po Zlocie?Ja na sztukę niestety.Ambera beczkowego w Wieżycy wklepywałem po 0.4l,gdyż nigdy nie nalałem sobie do kreski bo i po co.Wklepywanie było tak nudne,że ze dwa piwa przez ten czas wypiłem i w końcu się sam pogubiłem
Marusia napisał(a) Zgadzam sie jednak z większością rozwiązań - jeśli chodzi o klikanie i przy pomyłce wracanie do pustego pliku to miało spory przyczynek do zaniechania przeze mnie dziennika od sierpnia - za dużo mialam zaległości i leń ze mnie wyszedł
Miło dowiedzieć się, że nie tylko ze mnie w pewnym momencie wyszedł leń... Niestety, stanowiłem tak dobry przykład różnorodności spożycia, że nie dałem rady "kronikarskiej dokładności i cierpliwości" we wklepywaniu wpisów. Jeśli Art wprowadzi opisane zmiany (z którymi w większości się zgadzam) to pewnie i mój dziennik ruszy od Nowego Roku.
Czy można przy opcji browary wprowadzić liczbę porządkową?
Licząc strzeliłem babola i miast 52 doliczyłem się 53 Wiem,wiem nie trzeba było rzucać gdzieś tam kamieniami,ale dzięki tej nowelizacji uniknę takich pomyłek.
ART napisał(a) uprzejmie informuję że ciężko będzie wprowadzić wersję czegokolwiek dla osób leniwych
Ależ ja pracowicie spożywałem i spożywam, tyle, że bez biurokracji
Jak dla mnie to w Dzienniku Piwnym mogłaby się znaleźć opcja "wpisz okolicznościowy odpiwek"
lzkamil napisał(a) Przy zbyt pracowitym spozywaniu moga sie zdarzac wypadki, dlatego na taka okolicznosc proponuje opcje 'czy piwo smakowalo tak samo w obie strony'
Hmmmm
No to zarysował się problem. Ile czasu trzeba piwo "utrzymać" aby liczyło się za spożyte
Pogoniarz napisał Ciekawe jak wbijałeś godzinowo po Zlocie?Ja na sztukę niestety.Ambera beczkowego w Wieżycy wklepywałem po 0.4l,gdyż nigdy nie nalałem sobie do kreski bo i po co.
Robiłem notatki. Co prawda, te z piątku po 23.00 były trudne do rozszyfrowania, ale dałem radę . I tak się sobie dziwię, że byłem w stanie COKOLWIEK napisać i że pamiętałem, żeby to zrobić...
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
Witam serdecznie. Niewielki żeton znaleziony w Jugowie k. Nowej Rudy (do 1945 Hausdorf Kr. Neurode). No właśnie... czy to jest żeton piwny? Czy coś innego? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc....
Comment