Dziennik Piwny AD 2004 - Twoje propozycje

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ark
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.04
    • 414

    #46
    Przydała by się jeszcze pozycja 'hurtownia/browar' w 'gdzie zakupione'.
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

    Comment

    • anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10768

      #47
      myslę że powina być rubryka do samodzielnego wpisywania ilości degustowanego nektaru wklepywaniepojedyńczych butelek[kufli, puszek i innych pojemników jest męczące ]zwlaszcz po nastym pamięć zawodzi i charakter pisma [dlatych co zapisują może być trudny dla odczytania ENIGMA nie pomoże]
      Mniej książków więcej piwa

      Comment

      • ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23926

        #48
        jeszcze do jutra oczekuje propozycji dot. Dziennika Piwnego AD 2004.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

        Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

        Comment

        • mwa
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2003.01
          • 5071

          #49
          Może trochę późno, ale...

          Arcie,
          Po przyciśnięciu knefla "Wypełnij wszystkie pola!" z ost. piwka, ukazuje się data oraz godzina z ok. ostatiego piwa.
          Czy można było to zmienić, by wpisywała się automaczycznie teraźniejsza godzina?
          Pozdrawiam Cię !!!!

          Comment

          • yendras
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.12
            • 2052

            #50
            To już chyba raczej propozycja na 2005

            Może warto by było inaczej przeprowadzić podziały w kategorii "ekstrakt" ? W naszych warunkach działka <10% dotyczyć może chyba tylko piw karmelowych, piwa lekkie mają z reguły 10 - 11 % e.w. i zdecydowanie różnią się od "dwunastek", z którymi obecnie są wrzucane do jednego worka. Może więc lekkie piwa rozciągnąć do 11% albo wprowadzić dodatkową kategorię np. 10 - 11 % ?

            Może ktoś już wcześniej zaproponował coś podobnego, ale propozycji i komentarzy do dziennika piwnego jest tak dużo, że mogło mi coś umknąć.

            Comment

            • witold68
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2009.09
              • 142

              #51
              Dziennik piwny

              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
              jeszcze do jutra oczekuje propozycji dot. Dziennika Piwnego AD 2004.
              Czemu nie mogę dodadć piwa w dzienniku.
              Na pochybel psubratom !

              Comment

              Przetwarzanie...
              X