Przydała by się jeszcze pozycja 'hurtownia/browar' w 'gdzie zakupione'.
Dziennik Piwny AD 2004 - Twoje propozycje
Collapse
X
-
-
myslę że powina być rubryka do samodzielnego wpisywania ilości degustowanego nektaru wklepywaniepojedyńczych butelek[kufli, puszek i innych pojemników jest męczące ]zwlaszcz po nastym pamięć zawodzi i charakter pisma [dlatych co zapisują może być trudny dla odczytania ENIGMA nie pomoże]Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
jeszcze do jutra oczekuje propozycji dot. Dziennika Piwnego AD 2004.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Może trochę późno, ale...
Arcie,
Po przyciśnięciu knefla "Wypełnij wszystkie pola!" z ost. piwka, ukazuje się data oraz godzina z ok. ostatiego piwa.
Czy można było to zmienić, by wpisywała się automaczycznie teraźniejsza godzina?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
To już chyba raczej propozycja na 2005
Może warto by było inaczej przeprowadzić podziały w kategorii "ekstrakt" ? W naszych warunkach działka <10% dotyczyć może chyba tylko piw karmelowych, piwa lekkie mają z reguły 10 - 11 % e.w. i zdecydowanie różnią się od "dwunastek", z którymi obecnie są wrzucane do jednego worka. Może więc lekkie piwa rozciągnąć do 11% albo wprowadzić dodatkową kategorię np. 10 - 11 % ?
Może ktoś już wcześniej zaproponował coś podobnego, ale propozycji i komentarzy do dziennika piwnego jest tak dużo, że mogło mi coś umknąć.
Comment
-
-
Dziennik piwny
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijeszcze do jutra oczekuje propozycji dot. Dziennika Piwnego AD 2004.Na pochybel psubratom !
Comment
-
Comment