Wykluczenie z browar.biz

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dziku
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.12
    • 1992

Czy to też duch Forum? Właściwie duszek, bo młodziutki...
    Attached Files
    Dziku

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23926

wycieczka rozpoczęta przez Krzysia powędrowała po wielu prośbach o usunięcie, w tym po części najbardziej zainteresowanych osób, do archiwum.

uczestnikom dyskusji, której fragment został usunięty, proponuje kontakt ze mną na PW w celu rozwiania ewentualnych wątpliwości związanych z moim działaniem.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• slado
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.07
        • 1072

Powstał mimo wszystko problem.
        Wiadomo, iż nieletni z automatu tracą członkostwo (a raczej członkostwa nie otrzymują). Brak natomiast instytucji utraty członkostwa z powodu... No właśnie.
        Idąc dalej, nie istnieje możliwość usunięcia kogokolwiek choćby nie wiem co zrobił? Chyba nie do końca, jak myślę.
        Problem jest błachy dla zwykłych członków. A co z Premium Member-ami?
        Czy nie powinny być jednak określone choćby ogólne zasady postępowania w skrajnych przypadkach? Mało tego. Te zasady powinny być znane przed podjęciem decyzji o formie udziału na forum. W regulaminie chociażby.
        Za spokojność !

Comment

• crizz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.02
          • 1255

slado napisał
          Te zasady powinny być znane przed podjęciem decyzji o formie udziału na forum. W regulaminie chociażby.
          Ale przecież jest regulamin i są w nim zasady "likwidacji konta". Oczywiście, dotyczą zachowań i działań na Forum.

Comment

• slado
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2003.07
            • 1072

Niby tak. Pozostaje jeszcze kwestia interpretacji "zasad netykiety".
            Ta może być różnie rozumiana przez strony. No ale zawsze pozostaje ostatnie słowo ART-a.
            Ok, nie mam więcej pytań.

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

ART napisał(a)
              wycieczka rozpoczęta przez Krzysia powędrowała po wielu prośbach o usunięcie, w tym po części najbardziej zainteresowanych osób, do archiwum...
              Jest to doskonały przykład tzw. "wolności słowa" w internecie.

Comment

• yendras
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.12
                • 2052

Krzysiu, a daj Ty sobie spokój z tymi spodniami. Pierz sobie te brudy sam albo razem z oskarżonym. Poważny z Ciebie facet a zachowujesz się jak Kaowiec w "Rejsie", na którego ktoś napisał coś brzydkiego w kiblu: "Nie żeby od razu kara śmierci, ale..."
                Ci co jechali w tym nieszczęsnym autobusie wiedzą o co chodzi, tych co nie jechali (np. ja) wcale nie zżera niezdrowa ciekawość, kto tak się "ześwinił", więc nie drąż już tego tematu publicznie.
                Współczuję Ci bo też jestem obrzydliwy, a poza tym mam jakąś taką dziwną konstrukcję psychiczną, że pewnie zraziłbym się do osoby, która np. załatwiła mi tak brzydko spodnie. Ale bez przesady. Zawsze odnosiłem wrażenie, że pojawiając się na na Forum Browaru nie uczestniczę w zebraniu ZSMP albo Podstawowej Jednostki Partyjnej, gdzie można każdego publicznie sponiewierać za cokolwiek, wyrzucić z organizacji, nie dać przydziału na wczasy itp. Chyba nie chcesz żeby ART założył dział "Przy piwie > Nagany z wpisem do akt" i zamieścisz tam zdjęcie delikwenta? Przypuszczam, że sprawca i bez tego wystarczająco najadł się wstydu.

Comment

• celt_birofil
                  † 2017 Piwosz w Raju
                  • 2001.09
                  • 4469

Póki co proponuje temat przenieść do dyskusji "Przy piwie"
                  Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• iron
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2002.08
                    • 6717

Krzysiu napisał(a)
                    Jest to doskonały przykład tzw. "wolności słowa" w internecie.
                    Krzysiu - zapomniałeś o jednym - że czy nam sie to podoba, czy też nie , to Forum jest moderowane przez niejakiego Arta , do czego jako administrator ma prawo, a nawet jest zobligowany.
                    Poza tym Art napisał, że przeniósł wypowiedzi do archiwum na wiele próśb, w tym osób zainteresowanych, więc nie rozumiem Twojej pretensji/ironii. Żeby być uczciwym, muszę przyznać, że prosiłem Arta o zamknięcie tematu.
                    Last edited by iron; 2003-12-19, 11:56.
                    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23926

miałem nadzieję że temat nie powróci, ale Krzysiu jest mistrzem prowokacji i udało mu się zaczepić tym razem o kolegę Yendrasa. Bardzo proszę o zakończenie tematu, albo będę musiał to zrobić we własnym zakresie.
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysiu
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.02
                        • 14936

Dobra, kończę i już nie wracam do tego.

Comment

Przetwarzanie...
                        X