Czekamy i czekamy
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2003 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
"Wyniki Plebiscytu oraz losowania nagród zostaną ogłoszone z końcem lutego"
hmmmmmm......Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
niechaj niecierpliwość jeszcze Was trochę pozżersa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
zaczekajcie aż wyczyszczę wszystkie dyski twarde w ramach czynienia porządków- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A może oficjalne wyniki Art zamierza ogłosić w trakcie giełdy świdnickiej, czyli w okolicach Dnia Wagarowicza zwanego też pierwszym dniem wiosny
Comment
-
-
myślę że na jutro będzie gotowy oficjalny zestaw wyników.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
myślę że na jutro będzie gotowy oficjalny zestaw wyników.
Ale nieciepliwość się wzmaga...
Comment
-
Comment