Bud nigdy nie był warzony w Polsce, jedynie dystrybuowany
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2003 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
robox napisał(a)
Kategoria byłaby za uboga, bo oprócz Palma, Carlsberga i Heinekena nie widać konkurncji. Piwa Grolsch i Bud już zniknęły z mapy naszych browarów.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
robox napisał(a)
Ale na kontretykiecie był zaznaczony browar w Koszalinie, jak mnie pamięć nie myli.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
robox napisał(a)
Ale już jest importowany przez Carey- Agri.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Regent napisał(a)
Mam taką propozycję, aby stworzyć kategorię najlepsze piwo licencyjne produkowane w Polsce. Tylko jeden typ. Mój typ PALM z browaru Belgia.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
plebiscyt-głosowanie na raty
Nie napisałem na PW do ART-a, żeby Go nie przemęczać w sytuacji gdy Ktoś może już "mój" problem rozpracował.
Otóż patrząc na formularz doszedłem do wniosku, że dziś go nie wypełnię - zbyt często otwierałem kapsel aby sróbować czegoś nowego, nie decydyjąc się jednocześnie na notowanie ocen w przynajmniej stustopniowej skali. Dla uczciwości postanowiłem więc przeprowadzić kilka testów porównawczych: dwie buteleczki, po troszku, na przemian aż do skutku (wniosku, że to jest to).
Dlatego pytanie - czy technika i umiejętności rządzących (nią) dopuszczają wypełnianie fromularza na raty, albo zmiany jego treści przed końcem trwania konkursu (?) bo chciałbym uniknąć głosowania kilka razy (w dodatku za każdym razem inaczej).
Pozdrawiam - do widzenia na giełdzie Warszawskiej - TUMRY
Comment
-
-
w ciągu trwania konkursu czyli do końca stycznia (dokładnie do 31.I.2004, 23.59:59) masz możliwość wprowadzania a także dowolnej zmiany swoich faworytów. jeden Użytkownik nie ma możliwości wypełnienia więcej niż jednego zestawu głosów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: plebiscyt-głosowanie na raty
Tumry napisał(a)
Nie napisałem na PW do ART-a, żeby Go nie przemęczać w sytuacji gdy Ktoś może już "mój" problem rozpracował.
Otóż patrząc na formularz doszedłem do wniosku, że dziś go nie wypełnię - zbyt często otwierałem kapsel aby sróbować czegoś nowego, nie decydyjąc się jednocześnie na notowanie ocen w przynajmniej stustopniowej skali. Dla uczciwości postanowiłem więc przeprowadzić kilka testów porównawczych: dwie buteleczki, po troszku, na przemian aż do skutku (wniosku, że to jest to).
Dlatego pytanie - czy technika i umiejętności rządzących (nią) dopuszczają wypełnianie fromularza na raty, albo zmiany jego treści przed końcem trwania konkursu (?) bo chciałbym uniknąć głosowania kilka razy (w dodatku za każdym razem inaczej).
Pozdrawiam - do widzenia na giełdzie Warszawskiej - TUMRYBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
robox napisał(a)
Kategoria byłaby za uboga, bo oprócz Palma, Carlsberga i Heinekena nie widać konkurncji. Piwa Grolsch i Bud już zniknęły z mapy naszych browarów.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment