może w browarze wiedzą
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2003 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
pjenknik napisał(a)
Wg. mnie aromatow to się można doszukiwać w zapachu, a nie w smaku. Zdaje się, że wprowadzasz cały czas nowe pojęcia. Moi koledzy tak mieli po kwasie kolory słyszeli a dżwięki widzieliBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał
A jednak w smaku też można wyczuć aromaty. Toż smak odczuwa się także... nosem. Proponuję spróbować piwa po wcześniejszym umieszczeniu w nosku zatyczek.
Comment
-
-
ptc napisał(a)
12. Chce oddac glos na pite w Wegorzewie piwo Pik z browaru Regina. (piwa beczkowe z tego browaru maja inne nazwy niz butelkowe ale ktore jest ktore?)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
niestety ale Antonowo zrezygnowało z nazw "karcianych" Pik byl zarówno sprzedawany w butelkach jak i beczkach (zobacz w galerii etykiet) zeby sprawdzić jaka nazwę teraz ma to piwo najlepiej by było abys porównał jego parametry
1. Produkuja 4 jasne piwa
2. Ja moje konsumowalem w barze w ktorym na nalewaku byl znaczek 'pik' a pan na pytanie o nazwe piwa odpowiedzial 'pik'
Zdaje sie ze piwa byly wedlug mocy i starszenstwa kart ale czy starszenwstwo bylo brydzowe czy mariazowe?
Comment
-
-
ptc napisał(a)
2. Ja moje konsumowalem w barze w ktorym na nalewaku byl znaczek 'pik' a pan na pytanie o nazwe piwa odpowiedzial 'pik'
Zdaje sie ze piwa byly wedlug mocy i starszenstwa kart ale czy starszenwstwo bylo brydzowe czy mariazowe?
aha, "karty" zaczęły być zastępowane w browarze innymi nazwami w latach 1998-99Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
tak- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie jesteśmy (ja) pewni.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)
Może następny plebiscyt zrobić wśród uczestników z pewnym stażem na forum, bo wyniki pójdą w świat i będzie plama... Kiedy już Browar będzie wielką siłą opiniotwórczą koncerny sięgną do wyników plebiscytów i wykorzystają je propagandowo.
Comment
-
-
było takie ograniczenie. na pewno nie jest to idealne wyjście ale to zawsze coś.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment