tez jestem za dodaniem opcji "piwa importowane", mi jest po prostu żal Palma
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ja popieram, brak piw licencyjnych. Też brak mi Palm-a, alemoja opinia o produkowaniu marek piwa, poza miejscem ich oryginalnego wytwarzania, jest zdecydowanie negatywna.
A tak w ogóle to jakiś głupi jestem. Wypełniłem ankietę ale JAK, mam ją teraz wysłać? NIe zauważyłem, żadnego "wyślij" czy coś. Mam ją wysłać na PW?
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
ART napisał(a) nie posiadam możliwości psychofizycznych by wprowadzić kilkanaście tysięcy możliwych do zdobycia róznymi drogami piw do bazy danych
ojej wyłozyłem się, miałem na mysli piwa warzone u nas na licencji
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
zythum napisał(a) Ja popieram, brak piw licencyjnych. Też brak mi Palm-a, alemoja opinia o produkowaniu marek piwa, poza miejscem ich oryginalnego wytwarzania, jest zdecydowanie negatywna.
A tak w ogóle to jakiś głupi jestem. Wypełniłem ankietę ale JAK, mam ją teraz wysłać? NIe zauważyłem, żadnego "wyślij" czy coś. Mam ją wysłać na PW?
nic nie wysyłasz. tylko wybierasz swoich faworytów i... już.
A ja mam takie pytanie:
Piwo imbirowe ze Spiża zalicza się do piw aromatycznych i fajnie, ale dlaczego imbirowy porter z Somy zalicza się w takim wypadku do porterów, karmelków, koźlaków itp., a nie piw aromatycznych? Ja tam imbir wyraźnie wyczuwałam. Dlaczego w jednej kategorii znajdują się wszystkie gdzie indziej niesklasyfikowane piwa, a w innej praktycznie żadnych?
No właśnie. Czyli, jeśli głosować można do końca stycznia, to rozumiem, ze pewne własne "wyroki" można dowolnie zmieniać i ostatecznie zostaną one uznane przez serwer 01.02.2004 o godz 00.00?
crizz napisał(a) Na pewno. Właśnie dlatego Art o tym napisał. Ale nie wytłuścił i nie pokolorował na zielono .
Oczywiście wcześniej czytałem instrukcję "obsługi" formularza plebiscytu, ale wolałem się na wszelki wypadek dodatkowo upewnić, co do możliwości jego edycji.
to co wytypujesz jest przechowywane na serwerze w bazie danych i jest to powiązane z Twoim kontem w Browarze. wyłączenie przeglądarki nie ma wpływu na przechowywanie danych.
Małażonka napisał(a) A ja mam takie pytanie:
Piwo imbirowe ze Spiża zalicza się do piw aromatycznych i fajnie, ale dlaczego imbirowy porter z Somy zalicza się w takim wypadku do porterów, karmelków, koźlaków itp., a nie piw aromatycznych? Ja tam imbir wyraźnie wyczuwałam.
"aromatyzowanych" (oczywiście) - dlaczego?
- z tego co wiem imbirowe ze Spiża jest aromatyzowane "przyprawami" dopiero jako gotowe piwo a w przypadku imbirowego portera dodatki są dorzucane podczas warzenia. za aromatyzowane (w polskim stylu ) uważam takie piwa, które powstają poprzez dodanie jakiejś mieszanki "smakowej" do gotowego już wyrobu.
Małażonka napisał(a) Dlaczego w jednej kategorii znajdują się wszystkie gdzie indziej niesklasyfikowane piwa, a w innej praktycznie żadnych?
Comment