Czy oceniamy tylko piwa polskie? Jeśli nie, to jak wygląda ta sprawa z zagranicznymi?
Ocena piw zagranicznych
Collapse
X
-
Zaglądnij do działu "Piwo konkretnie" i chyba podział na kontynenty Cię uświadomiOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2004-01-07, 12:45.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
A może Koledze buremu_wilkowi chodzi o to, że chciałby sobie pooceniać piwa z wystawianie notek. A możliwe jest to w wypadku piw polskich tylko.
Piwa zagraniczne oceniamy w sposób mniej sformalizowany. Choć noty (najczęściej w wersji szkolnej) część wystawia.Comment
Related Topics
Collapse
-
Spuchłem.
Większość rozkminiłem sam bez problemu. Te które zostały ale miały w miare orginalne napisy prawie wszystkie zidentyfikowałem oszukiwarką. Pozostały te przypadki cięższe. Z nich co prawda kilka podejrzewam skąd pochodzą np lew to być może Sri Lanka, OB chyba Chiny bo...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Espiga, to znany kataloński browar kraftowy działający od 2011 r. Jego piwa są dostępne w różnych miejscach w Barcelonie, ale ich głównym miejscem jest sklep położony ok. 500 metrów od kościoła Sagrada Família.
Przyjemna obsługa, dużo lodówek, dodatkowo bodaj 4 nalewaki...-
Channel: Hiszpania
2025-01-02, 01:56 -
-
Witam,
Jak niektórzy już wiedzą a inni jeszcze nie, zakupiłem dużą kolekcję która pochodzi z Rosji a sprowadził ją do kraju kolega guma.
Z racji że zbieram Polskę, Serie oraz Afrykę, znaczną część kolekcji postanowiłem odsprzedać.
Kapsle polskie oczywiście na sztuki:
Zdjęcia...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jeśli ktoś wpadłby na głupi pomysł jak napicie się piwa w Porto, to przypadkiem znalazłem całkiem sympatyczne miejsce (aczkolwiek ceny mniej sympatyczne). Bar w lekkim oddaleniu od nadmoskiej ulicy ale blisko promenady, jest ogródek oraz kilka stolików wewnątrz. Do wyboru na 12 kranach piwa...
-
Channel: Portugalia
2022-09-30, 17:10 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment