Mój program pocztowy Eudora 6.0 nie obsługuje mojego konta poczty @browar.biz. Główne konto @hot.pl jes obsługiwane bez problemów. Może to być problem konfiguracji czegoś tam, konieczność uwierzytelniania wprowadziła wiele zamieszania. Wypróbowałem wszystkie warianty konfiguracji konta, łącznie z importem, niestety nie działa.
@browar.biz a Eudora
Collapse
X
-
W mojej operze 6.0 w domu konto po skonfigurowaniu dział natomiast w pracy w takiej samej konfiguracji serwer odmawia uwierzytelnienia
-
-
Oczywiście Krzysiu mnie zmylił: w Operze 7.21 pl
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
W mojej operze 6.0 w domu konto po skonfigurowaniu dział natomiast w pracy w takiej samej konfiguracji serwer odmawia uwierzytelnienia
Opere mam i sprawdzę później tę sprawę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
na Operze mail działa baz zarzutu (sprawdziłem 6.01). jeśli będzie konieczne to też zamieszczę zrzuty ekranu.
p.s. w Mozilli poczta Browaru też działa bez zarzutu. jeśli ktoś by miał wątpliwości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Złośliwiec jeden.
Zaprawdę powiadam wam, pasowało idealnie. Wziąłem w rączki i włożyłem. I już!!
Tylko troszkę niedziałało
Comment
-
Comment