Użytkownicy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Nicolae
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.09
    • 99

Ja występuje pod jednym pseudonimem, i to w całej sieci. Gdziekolwiek się rejestruje, robię to na Nicolae. I jest mi z tym dobrze . Skąd pochodzę też jest napisane.
    Jeżeli inni wykorzystują pare imion - to już ich problem, zwłaszcza kiedy się mylą. Ich zdrowie

Comment

• Klosterkeller
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.02
      • 119

...a wogóle to powinieneś art przyjmować na FORUM tylko te osoby, które posiadają aktualny podpis elektroniczny, kartę visa-elektron, oraz potwierdzenie od trzech członków Lions- club, aktualizowane co trzy miesiące.
      Schiza nickowa dopuszczalna będzie tylko wtedy gdy potwierdzona zostanie przrz katedrę psyhiatrii na AM w Brukseli lub dwoma kartami członkowstwa we wspomnianym Lions Clubie.
      To powinno automatycznie rozwiązac i inne problemy, takie jak umiejscowienie gościa na mapie itp.

Poza tym, jeśli ktoś nie chce podać swych namiarów podstawowych zgodnie z prawdą to przecież sam się ogranicza. Nie pozna was - nas wszystkich , a to już jego strata, chyba jedna z większych. Wyobraźcie sobie typa, który dobrowolnie pozbawia się możliwości pogadania sobie w realu z panią wiceprezes lub yemiołaką, nie nadzieje się na przeszywające spojrzenie Krzysia, nie uściśnie ręki slavojowi , zythumowi, czy kłębkowinerwów ?

Idiota !
      piwo jest lepsze

Comment

• celt_birofil
        † 2017 Piwosz w Raju
        • 2001.09
        • 4469

Originally posted by Klosterkeller
        [BWyobraźcie sobie typa, który dobrowolnie pozbawia się możliwości pogadania sobie w realu z panią wiceprezes lub yemiołaką, nie nadzieje się na przeszywające spojrzenie Krzysia, nie uściśnie ręki slavojowi , zythumowi, czy kłębkowinerwów ?

Idiota ! [/B]
        Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam tak bujnej wyobraźni...
        Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• yemiołka
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.02
          • 1012

Klosterkeller napisal/a
          ... yemiołaką,
          czy yemiołaka to skrzyżowanie yemiołki z wilkołakiem??

Andi, jedna prośba.
          ostatnio miałeś sporo zarzutów wobec forum, na tyle ogólnikowych, by zbyt wiele osób wzięło je do siebie.
          jeśli już robi się drażliwie, niech się zrobi jeszcze bardziej - powiedz z łaski swojej, o kogo konkretnie Ci chodzi, aby sprawa mogła zostać wyjaśniona.
          ja zmieniłam ksywkę, i owszem, ale starą się nie posługuję i poproszę Arta o jej definitywne wywalenie, gdy pomyślnie przejdę przez izbę przyjęć .
          poza tym nie zauważyłam innych objawów schizofrenii, oprócz pewnych osób, które SŁYSZĄ GŁOSY
          więc, plisss, nie kombinuj tak okropnie, tylko pisz prosto, o co Ci chodzi, bo my jesteśmy prości ludzie
          **** zbliża ludzi... :-]

Comment

• Kudłaty
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.09
            • 1972

Klosterkeller napisal/a
            ..., czy kłębkowinerwów ...

A to kto to jest?

Yemiołka, a jak ktoś będzie czytał starsze posty i będzie tam "występowała" Maja , a nie będzie jej na liście użytkowników, to co wtedy?

Comment

• yemiołka
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.02
              • 1012

Kudłaty napisal/a

Yemiołka, a jak ktoś będzie czytał starsze posty i będzie tam "występowała" Maja , a nie będzie jej na liście użytkowników, to co wtedy?
              zapewne umrze ze zgryzoty

Kudłaty, Ty lepiej przemilcz albo zarzuć sobie wyszukiwarkę, wpisując "Sali" - to da Ci trochę do myślenia.

Comment

• marcopolok
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.10
                • 2334

Originally posted by Andi

nie wiem jak to sobie poprzednicy wyobrazaja ale dopuki ja mam mozliwosc korzystania z 7 adresöw E-meil w AOL to moge röwniez wystepowac pod 7 ma imionami na Forun i to kazdy z innego miasta czy kraju.
                Troche samodyscypliny i poszanowania dla innych i problem zostanie rozwiazany sam w sobie-W koncu nie ma sie czego wstydzic kim sie jest i z kad sie pochodzi-Ale to musza jeszcze inni zrozumiec.A jedno jest pewne kto chce oszukiwac to musi miec bardzo dobra pamiec bo jak zauwazylem niektörzy sie gubia i sami nie wiedza kim sa i pod jakim imieniem wtawiali poprzedni post
                Ty masz chłopie chyba jakąś manię
                mi by się nie chciało sprawdzać i porównywać każdego posta
                bo nie widzę w tym sensu.
                ale sprawa robi się na tyle interesująca że chyba też założę sobie drugie konto i zacznę wypisywać jakieś pierdoły dla samej satysfakcji że ktoś inny będzie tracił swój czas aby je porównywać lub wiązać z konkretną osobą Andi wyluzuj!!!!
                Jeśli już koniecznie chcesz się bawić w detektywa daj listę podwójnych agentów Artowi i niech robi z nią co chce!!!!
                bez brody...

Comment

• Kudłaty
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.09
                  • 1972

yemiołka napisal/a

Kudłaty, Ty lepiej przemilcz albo zarzuć sobie wyszukiwarkę, wpisując "Sali" - to da Ci trochę do myślenia.
                  Jako Sali nie mam w ogóle postów. I ja zmieniłem ksywę w pierwszych dniach swojego bycia na forum. Wcześniej nie wiedziałem, że ksywa tu jest tak ważna. A ty byłać prawie rok pod jedną ksywką, więc nie wiem co ty porównujesz?

Comment

• yemiołka
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.02
                    • 1012

Kudłaty napisal/a

więc nie wiem co ty porównujesz?
                    rzeczywiście, jesteśmy tak kompletnie innymi jednostkami, że porównywanie jest zupełnie nie na miejscu.

a jednak spróbuj z tą wyszukiwarką - zdziwisz się
                    Last edited by yemiołka; 2002-04-25, 08:53.

Comment

• Kudłaty
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.09
                      • 1972

Wpisałem , i większość wyrazów to faktycznie wychodzi sali, alo dzodzi o salę imprezową
                      I nie odciągaj tematu od siebie.

Comment

• Kudłaty
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.09
                        • 1972

yemiołka napisal/a

rzeczywiście, jesteśmy tak kompletnie innymi jednostkami, że porównywanie jest zupełnie nie na miejscu.

Fakt, ty już jesteś matką , a ja nie .

Comment

• Kudłaty
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.09
                          • 1972

Hehe, ty chyba nie umiesz szukać, wpisz nazwę użytkownika i naciśnij znajdź , wyświetli się komunikat, że nie ma takiego użytkownika. A po wpisaniu Maja troszeczke znajduje

Comment

• yemiołka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.02
                            • 1012

Kudłaty napisal/a

I nie odciągaj tematu od siebie.
                            acha, a więc to o mnie? dzięki za info. jestem zaszczycona. zawsze małam aspiracje zostania schizofrenikiem.

tylko szkoda, że w swej szalonej przenikliwości umysłu przeoczyłeś dość popularny niedawno temat o Tobie....

Comment

• Kudłaty
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.09
                              • 1972

Ty naprawdę zrobiłaś się zgryźliwa

Comment

• slavoy
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛
                                • 2001.10
                                • 5055

Kudłaty piszesz takie pierdoły że aż sie czytać odechciewa. Myślisz że jak Ty zminiłeś sobie ksywkę dzięki woli i za pośrednictwem Arta, to jesteś taki super-niezły-gość, a ona to już jakaś dekadentka?
                                Wyluzuj trochę chłopie. Czepiasz się tego od samego początku.
                                Dick Laurent is dead.

Comment

Przetwarzanie...
                                X