Użytkownicy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kudłaty
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1972

slavoy napisal/a
    Kudłaty piszesz takie pierdoły że aż sie czytać odechciewa. Myślisz że jak Ty zminiłeś sobie ksywkę dzięki woli i za pośrednictwem Arta, to jesteś taki super-niezły-gość, a ona to już jakaś dekadentka?
    Wyluzuj trochę chłopie. Czepiasz się tego od samego początku.
    Kto tu pisze pierdoły???

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23932

dziubaski !

podajcie sobie rączki na zgode i nie kontynuujcie swoich niesnasek tutaj.

Celt chyba nie miał na myśli takiego rozwoju wydarzeń rozpoczynając ten temat.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Misiekk
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2001.05
        • 913

Może powinien pojawić się nowy dział: WOJNA DOMOWA
        Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)

Comment

• celt_birofil
          † 2017 Piwosz w Raju
          • 2001.09
          • 4469

Originally posted by ART
          Celt chyba nie miał na myśli takiego rozwoju wydarzeń rozpoczynając ten temat.
          ... w najczarniejszych snach...
          Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Andi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.07
            • 1915

marcopolok napisal/a

Ty masz chłopie chyba jakąś manię
            mi by się nie chciało sprawdzać i porównywać każdego posta
            bo nie widzę w tym sensu.
            ale sprawa robi się na tyle interesująca że chyba też założę sobie drugie konto i zacznę wypisywać jakieś pierdoły dla samej satysfakcji że ktoś inny będzie tracił swój czas aby je porównywać lub wiązać z konkretną osobą Andi wyluzuj!!!!
            Jeśli już koniecznie chcesz się bawić w detektywa daj listę podwójnych agentów Artowi i niech robi z nią co chce!!!!
            Ja tam nie mam jakiejs manii i nie poröwnywuje zadnych postöw-po prostu mnie to nie obchodzi-to o co mi chodzilo wyjasnilem ART-owi na PW.Nie chce zadnej Wojny wywolywac jak To napisala Maja(dla mnie juz zostanie i basta)
            A ile Ty kont bedziesz posiadal to mi tez obojetnie-ale nie chcialbym zebys sie do mnie zwracal na PW raz jako X a raz jako Y.
            Dzieki Bogu ze nasze forum jest jeszcze zdrowe i nie widac tu wulgaryzmu i innych podobnych zeczy ktöre mozna wszedzie indziej zauwazyc -tego by jeszcze tu brakowalo!
            jezeli chodzi o wyluzowanie to juz to zrobilem-chyba sam zauwazyles-ale to nie tylko ja sam.
            Bardzo dobrze sie bawie jak to wszystko obserwuje i tego mi nikt nie zabroni i dopöki dyskusja bedzie sie tak rozwijala jak do tej pory to nic wiecej nie wtrace.
            A tak nawiasem czy to az takie zle ze czlowiek wypowie swoje zdanie?-albo wszyscy zaczniemy powtwrzac jak papugi i nic nowego nie wniesiemy
            Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• yemiołka
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.02
              • 1012

Andi napisal/a

Bardzo dobrze sie bawie jak to wszystko obserwuje i tego mi nikt nie zabroni i dopöki dyskusja bedzie sie tak rozwijala jak do tej pory to nic wiecej nie wtrace.
              A tak nawiasem czy to az takie zle ze czlowiek wypowie swoje zdanie?-albo wszyscy zaczniemy powtwrzac jak papugi i nic nowego nie wniesiemy
              zupełnie się z Tobą nie zgadzam.
              Andi, Ty wniosłeś np. takie tematy jak: Czarna lista nieuczciwych kolekcjonerów, Nowe forum - kto jest kto i teraz to tu...
              za każdym razem nie napisałeś nic konkretnego, jedynie wzbudziłeś negatywne emocje.
              przy okazji w pierwszym przypadku do siebie wziął to Sikor, w drugim np. Adam16 [hehehe]
              jaki to ma cel, skoro i tak nie piszesz, do kogo kierujesz swoje zarzuty? i nie pisz, proszę, że CI CO MAJĄ WIEDZIEĆ, TO WIEDZĄ, bo jak można było wcześniej w tych wszystkich tematach zauważyć, nikt nic nie wie i jest czeski film.
              no ale Ty przecież "Bardzo dobrze sie bawisz". szkoda, że masz takie dziwne zabawki.
              **** zbliża ludzi... :-]

Comment

• Andi
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.07
                • 1915

yemiołka napisal/a

Andi, Ty wniosłeś np. takie tematy jak: Czarna lista nieuczciwych kolekcjonerów, Nowe forum - kto jest kto i teraz to tu...
                za każdym razem nie napisałeś nic konkretnego, jedynie wzbudziłeś negatywne emocje.
                przy okazji w pierwszym przypadku do siebie wziął to Sikor, w drugim np. Adam16 [hehehe]
                jaki to ma cel, skoro i tak nie piszesz, do kogo kierujesz swoje zarzuty? i nie pisz, proszę, że CI CO MAJĄ WIEDZIEĆ, TO WIEDZĄ, bo jak można było wcześniej w tych wszystkich tematach zauważyć, nikt nic nie wie i jest czeski film.
                no ale Ty przecież "Bardzo dobrze sie bawisz". szkoda, że masz takie dziwne zabawki.
                widze ze dlugo pracowalas nad tym co masz napisac i przegladalas cale Forom ze szczegölna uwaga na to co Andi napisal-musze przyznac wielki komplement takich ludzi tu trzeba.
                inni nie sa tacy bystrzy i po prostu sie ograniczyli do swoich postöw..
                Nie chce nikogo osobiscie wywolywac bo po cöz stwarzac jeszcze bardziej ostra dyskusje-polskie przyslowie möwi Uderz w Stöl a Norzyce sie odezwa.
                Co do Ciebie Maja nie mam nic do zazucenia bo wlasnie Ty jako pierwsza napisalas do mnie na PW o tym ze Maja to Yemiolka i jaki cel wtym jest-dzieki za to.Oby wiecej takich co sie nie wstydza powiedziec kim sa i dlaczego akurat im sie dotychczasowe imie nie spodobalo.
                a jezeli chodzi o UZYTKOWNIKÖW Forum to o niektötych wiem wiecej niz myslisz.Moze znasz tego Uczestnika?
                Attached Files
                Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• marcopolok
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 2334

gdzieś już tą osobę widziałem tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie

Andi nie masz wyraźniejszej fotki?
                  bez brody...

Comment

• slavoy
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🥛🥛🥛
                    • 2001.10
                    • 5055

Marco, to przecież ART!
                    Dick Laurent is dead.

Comment

• pulas
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2001.08
                      • 965

Kudłaty napisal/a

Yemiołka, a jak ktoś będzie czytał starsze posty i będzie tam "występowała" Maja , a nie będzie jej na liście użytkowników, to co wtedy?
                      TO MAJA I YEMIOŁKA TO TA SAMA OSOBA!? TO STRASZNE!!!
                      pułaś
                      ---------------------------------
                      "(...)W kącikach flechtów wieczór już
                      Lśni jak porzeczka krwawa
                      Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
                      I między bajki wkładam"

Comment

• marcopolok
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.10
                        • 2334

Originally posted by slavoy
                        Marco, to przecież ART!
                        Jakie ten nasz admin ma kobiece rączki fiu fiu

Muszę pogrzebać w zdjęciach to też coś znajdę potem opublikuję. Następnie fotografowana.... (osoba) urwie mi łeb i nie zobaczę jej nowego domku który się właśnie stawia
                        bez brody...

Comment

• slavoy
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          🥛🥛🥛
                          • 2001.10
                          • 5055

marcopolok napisal/a
                          Jakie ten nasz admin ma kobiece rączki fiu fiu
                          Wiesz.... wychudło biedaczysko. Nic nie je, tylko adminuje....

Też miałbym kilka fotkuf do wstawienia, ale zostałem odpowiednio wcześniej dosadnie sterroryzowany co by tego nie robić
                          Dick Laurent is dead.

Comment

• yemiołka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.02
                            • 1012

Andi, nigdy długo nie pracuję nad tym, co mam napisac i nie przegladam calego Forum ze szczegölna uwaga na to co....itd....
                            gdyż nie mam na to czasu. zapamiętałam Twoje wątki z przyczyn, które wymieniłam powyżej.

a jeśli chodzi o zamieszczenie zdjęcia, to szczerze mówiąc uważam to za porażkę miesiąca.
                            doprawdy, nie interesuje mnie, co wiesz o kim, a czego nie wiesz [chociaż zapewne wiesz wszystko], i nie musisz mi tego udowadniać. jaki to ma do cholery cel? czy my jesteśmy instytucją szpiegowską?! [a może ja czegoś nie wiem? w końcu Art nosi te czarne okulary...]

umiesz wklejać fotki - pięknie! - to może pokażesz nam swoją facjatę! skoro tak promujesz akcję "nie wstydz się powiedziec kim jesteś" ......

Comment

• StaryKocur
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.01
                              • 1521

yemiołka napisal/a
                              a jeśli chodzi o zamieszczenie zdjęcia, to szczerze mówiąc uważam to za porażkę miesiąca.
                              ALEŻ YEMIOŁKO DROGA,
                              mniej skromności- Twoja fotka zamieszczona w temacie
                              "Nasze piwne ryjki " jest zaiste śliczna.

A Poza tym, LUUUUUUUDZIE, luzu trochę!!!!
                              Andi, to jest browar.biz, a nie instytucja pastora Gaucka,
                              czy inny IPN.

Wasze zdrowie

StaryKocur
                              Piwo pite z umiarem
                              nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

• yemiołka
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.02
                                • 1012

Kocurku, dzięki.
                                ja nie jestem jakimś tajemniczym KTOSIEM, o czym świadczy liczba forumowiczów którą poznałam na żywca.
                                ale nie życzę sobie prezentowania tu swojej gęby i każdy normalny człek powinien to uszanować.
                                a coś mi się zdaje, żę jeszcze chwila, a Andi nas zacznie straszyć
                                czarną teczką

Comment

Przetwarzanie...
                                X