Nie omieszkam się stawić
płatny serwis
Collapse
X
-
-
pjenknik napisał(a)
Nie omieszkam się stawićWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Moim skromnym zdaniem, rzeczywiście nie każdego stać na Premium. Jest jednak sposób żeby wspomóc ARTa. Wystarczy (przynajmniej na razie) aby każdy niePremium Member używał odchudzonej wersji Browar.biz.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Pomysł jest bardzo szlachetny, ale też ryzykowny. Jego efekty również pomysłodawcom mogłyby w jakimś sensie dać się we znaki. Temat jednak zmusił mnie do refleksji...Art naprawdę robi kupę dobrej roboty. Do tej pory (tylko przez lenistwo, bo raczej stać mnie na te 60 zł) nie jestem Premium. To się zmieni niebawem...i to będzie efekt tego tematu!JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pomysł Crizz'a jest prosty ale może przez to świetny.
Dobrowolna opłata to najlepsze rozwiązanie.
Aby zyski się zwiększyły pozostaje tylko i wyłącznie wprowadzić więcej reklam, dla nas Forumowiczów będzie to irytujące ale innego rozwiązania nie ma.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ciebie jako PremiumUżytkownika nie bedzie to irytowało, bo ich nie zobaczysz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Brawa dla Crizza za świetny, prosty sposób. Już robię to samoLast edited by BROWARIEC; 2004-02-19, 00:20.Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
przepraszam, ze dopiero teraz zauważyłem ten temat.
świetne pomysły tu padły
tak więc ku chwale browaru i wszystkim współbiesiadnikom dołączam sięWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Odp: płatny serwis
Ahumba napisał(a)
- aby brać udział w dyskusjach trzeba się zarejestrować. od tego momentu klient staje się na okres miesiąca (nazwijmy to okresem próbnym) czeladnikiem piwowarskim. Może w tym czasie brać udział w dyskusjach, ale nie może dodawać zdjęć itp. W ciągu tego miesiąca, jeśli chce być forumowiczem, musi dokonać wpłaty za okres kwartału, półrocza lub roku. W tym momencie ma wszelkie prawa. Jeśli nie dokona wpłaty blokuje mu się konto i jest gościem.
Co Wy na to???
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
Brawa dla Crizza za świetny, prosty sposób. Już robię to samo
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No, ale twój link cosik nie działaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No, ale twój link cosik nie działaŻadna płaca nie hańbi...
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
a u mnie działaŻadna płaca nie hańbi...
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
Ale adres do Twojej strony (ciut wyżej) też nie działa...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment