Jedno pytanie dla zrozumialosci. Poniewiera sie u mnie pare podkladek, gadgetow piwnych, szklanek, kufli, etc. Obserwuje browar.biz od jakiegos czasu, jest mi coraz sympatyczniejszy i chcialbym teraz swoje dodac. W galerii widzialem objekty z calego swiata, ale w "dodaj" pisze, ze musza miec do czynienia z Polska czy ziemiami obecnie polskimi. Ja mam rzecza prawie wylacznie zagraniczne. Co teraz?
Pytanie
Collapse
X
-
staraj się dodawać tylko te nadzwyczaj ciekawe okazy. nie twierdzę tym samym że wszystko co jest w galerii jest nadzwyczaj ciekawe, po prostu podchodź krytycznie do dodawanych rzeczy do Galerii.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.
W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.
Zaczynałem około 16:00.
Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Cześć ! Mam do Was pytanie. Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Przy okazji życzę wszystkiego najlepszego wszystkim wesołych świąt Wielkanocnych
Moje pytanie dotyczy warzenia z brewkitu. Otóż zamierzam kupić zestaw startowy z Browamatora a surowce to Brewmaker IPA de Luxe 1,8 kg oraz...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich,
wracam sie z uprzejmą prośbą do Was o wskazanie przybliżonej daty produkcji poniższych kufli porcelanowych, bo spodziewam się, że konkretnej daty co do roku nie da sie określić . Kufel brązowy ma pod spodem nadruk Tułowice, jeden z białych ma pełny napis Lubiana,...2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.
Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...3 Photos-
Channel: Chorwacja
2021-02-23, 02:58 -
-
Fotki dorzucamy do galerii a w temacie o danej knajpie zamieszczamy tylko linki do nich.
-
Channel: Piwo - Gdzie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment