Pytanie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • martinau
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 5

Pytanie

Jedno pytanie dla zrozumialosci. Poniewiera sie u mnie pare podkladek, gadgetow piwnych, szklanek, kufli, etc. Obserwuje browar.biz od jakiegos czasu, jest mi coraz sympatyczniejszy i chcialbym teraz swoje dodac. W galerii widzialem objekty z calego swiata, ale w "dodaj" pisze, ze musza miec do czynienia z Polska czy ziemiami obecnie polskimi. Ja mam rzecza prawie wylacznie zagraniczne. Co teraz?
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24057

staraj się dodawać tylko te nadzwyczaj ciekawe okazy. nie twierdzę tym samym że wszystko co jest w galerii jest nadzwyczaj ciekawe, po prostu podchodź krytycznie do dodawanych rzeczy do Galerii.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• tomaszjanczyk
      Pierwsza próba - pytanie na CITO
      tomaszjanczyk
      Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.

W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.

Zaczynałem około 16:00.

Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...
      2020-04-22, 10:46
    • kzl99
      Mam małe pytanie
      kzl99
      Cześć ! Mam do Was pytanie. Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Przy okazji życzę wszystkiego najlepszego wszystkim wesołych świąt Wielkanocnych
      Moje pytanie dotyczy warzenia z brewkitu. Otóż zamierzam kupić zestaw startowy z Browamatora a surowce to Brewmaker IPA de Luxe 1,8 kg oraz...
      2017-04-16, 10:52
    • grzez
      Kufle porcelanowe Żywiec - pytanie o datę proukcji
      grzez
      Witam wszystkich,

wracam sie z uprzejmą prośbą do Was o wskazanie przybliżonej daty produkcji poniższych kufli porcelanowych, bo spodziewam się, że konkretnej daty co do roku nie da sie określić . Kufel brązowy ma pod spodem nadruk Tułowice, jeden z białych ma pełny napis Lubiana,...
      2021-03-23, 19:58
    • dadek
      Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
      dadek
      Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
      2021-02-23, 02:58
    • dadek
      Foty mają być w galerii, bo tak.
      dadek
      Fotki dorzucamy do galerii a w temacie o danej knajpie zamieszczamy tylko linki do nich.
      2019-09-15, 19:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...