Propozycje zmian i udogodnień w Browarze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • may
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.01
    • 1508

ART napisał(a)
    jest w planie 20-letnim
    Za 20 lat to zębów już nie będę miał i wówczas po co mi skype?

Comment

• kalifat
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.10
      • 1168

may napisał(a)
      Za 20 lat to zębów już nie będę miał i wówczas po co mi skype?
      A co gryziesz mikrofon jak używasz Skype-a?
      bla bla bla

Comment

• cyborg_marcel
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 3467

na szczęście część Forumowiczów jakoś sobie radzi z komunikacją przed-skypową i skypową ale muszę przyznać - z tego, co zdążyłam zauważyć to wszyscy do siebie piszemy, albo dzwonimy... natomiast kolega May coś jest niezbyt osiągalny i komunikatywny - czyżby złe wykorzystanie zębów?
        Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• may
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.01
          • 1508

cyborg_marcel napisał(a)
          na szczęście część Forumowiczów jakoś sobie radzi z komunikacją przed-skypową i skypową ale muszę przyznać - z tego, co zdążyłam zauważyć to wszyscy do siebie piszemy, albo dzwonimy... natomiast kolega May coś jest niezbyt osiągalny i komunikatywny - czyżby złe wykorzystanie zębów?
          May to, May tamto - wiedziałem, że jestem na szarym końcu.

Comment

• cyborg_marcel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 3467

na szarym końcu czego? Skype'a? myślałam, że sieć nie ma końca
            poza tym denerwuje mnie, że masz swój login skypowski umieszczony pod każdym postem i co? i nic
            Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• kalifat
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.10
              • 1168

Aha odezwała się ta co nie ma tegoż loginu
              bla bla bla

Comment

• becik
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2002.07
                • 14999

Pewnie i tak będzie to niemożliwe i będzie mieć ta propozycja swoich przeciwników ale naprawdę cieszyłbym się gdyby została zlikwidowana formułka ILOŚĆ WYPITYCH PIW (w poście) lub została przynajmniej ukryta tylko do wglądu np dla administratora.
                Mam czasem wrażenie, że część postów klepie sie bez sensu tylko dla samego klepania i "wypijania" tych piw rozmydlając temat jak tylko się da.
                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• remfire
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.03
                  • 1334

Becik ma rację. Wykazywanie ilości wypitych piw ma jednak też drugą strone medalu.
                  Mam wrażenie że czasami traktuje się " z góry " tych co mają niewielki wskaźnik wypitych piw. Chyba faktycznie byłoby lepeij gdyby wskaźnik nie był widoczny.

Comment

• becik
                    🥛🥛🥛
                    • 2002.07
                    • 14999

Lub ewentualnie jeśli już musi być to chociaż niech w tej liczbie będzie ilość postów ale wykluczających te klepane w dziale PRZY PIWIE.
                    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• iron
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🍼🍼
                      • 2002.08
                      • 6771

becik napisał(a)
                      Lub ewentualnie jeśli już musi być to chociaż niech w tej liczbie będzie ilość postów ale wykluczających te klepane w dziale PRZY PIWIE.
                      P...cie Hipolicie, bez przesady, o ile Twój postulat zniesienia wyświetlania ilości postów na forum dałby się jakoś uzasadnić (choć jak dla mnie dość karkołomne by to musiało być) to wykluczenie działu "przy piwie" jest już nieco paranoiczne. Co jest - obraziłeś się na ten dział?

Jakie ma znaczenie, czy ta informacja (ilość postów) jest wyświetlana, czy nie. Jak kogoś drażni, to może dobra by była opcja (aktywowana na życzenie) ukrycia tychże.

A argument o rozmydlaniu tematów mnie nie przekonuje - nawet jeśli są tacy, którzy klepią posty dla ilości, to w końcu im się znudzi, a i tak mogą to robić tylko w dziale "przy piwie", bo gdzie indziej dosięgnie ich każąca ręka ARTministratora, więc robią to z reguły w "luźnych" tematach, którym to nazwane przez Ciebie rozmydlanie tylko dodaje uroku.
                      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• marcopolok
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.10
                        • 2334

iron napisał(a)

Jakie ma znaczenie, czy ta informacja (ilość postów) jest wyświetlana, czy nie. Jak kogoś drażni, to może dobra by była opcja (aktywowana na życzenie) ukrycia tychże.

Zmieniając status na Premium pamietam, że prosiłem ARTa aby mi wywalił licznik postów.
                        Miłościwie nam panujący stwierdził jednak, że się nie da takiego myku pojedyńczemu użytkownikowi zrobić
                        bez brody...

Comment

• iron
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          🍼🍼
                          • 2002.08
                          • 6771

remfire napisał(a)
                          (...)
                          Mam wrażenie że czasami traktuje się " z góry " tych co mają niewielki wskaźnik wypitych piw. Chyba faktycznie byłoby lepeij gdyby wskaźnik nie był widoczny.
                          To zamiast domagać się cenzury, ćwicz chopie charakter, i nie traktuj z góry "braci mniejszych"
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23965

pstryczek elektryczek niedługo (ciekawe ile to eonów ) może zostać wprowadzony
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• marcopolok
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 2334

ART napisał(a)
                              pstryczek elektryczek może zostać wprowadzony
                              To ja chcem, byłem pierwszy serio serio
                              bez brody...

Comment

• becik
                                🥛🥛🥛
                                • 2002.07
                                • 14999

iron napisał(a)

1. P...cie Hipolicie, bez przesady, o ile Twój postulat zniesienia wyświetlania ilości postów na forum dałby się jakoś uzasadnić (choć jak dla mnie dość karkołomne by to musiało być) to wykluczenie działu "przy piwie" jest już nieco paranoiczne. Co jest - obraziłeś się na ten dział?
                                (..)
                                2. A argument o rozmydlaniu tematów mnie nie przekonuje - nawet jeśli są tacy, którzy klepią posty dla ilości, to w końcu im się znudzi, a i tak mogą to robić tylko w dziale "przy piwie", bo gdzie indziej dosięgnie ich każąca ręka ARTministratora, więc robią to z reguły w "luźnych" tematach, którym to nazwane przez Ciebie rozmydlanie tylko dodaje uroku.
                                ad.1 Powiem tak, jest to serwis tematyczny i jesli jakiekolwiek wypowiedzi powinny byc liczone to tylko stricte tematyczne, nie jest to forum ogólne, forum plotek ze świata tylko forum piwne, nie oszukujmy się, ale tematy "bla bla bla-ple,ple,ple" obecnie przeważają na forum. Kiedy wchodzę tu po jakimś czasie to wypowiedzi merytoryczne są w przeważającej mniejszości (chociażby widać to po pierwszej- głównej stronie forum) a większość to własnie takie popierdółki. Jest sporo tematów w tym dziale naprawdę fajnych ale te również są w mniejszości
                                Z drugiej strony nie przypuszczałem, ze mozna aż taką wagę przywiązywać do ilości postów skoro jesteś tak niechętny temu pomysłowi.

marcopolok napisał(a)
                                Zmieniając status na Premium pamietam, że prosiłem ARTa aby mi wywalił licznik postów.
                                Miłościwie nam panujący stwierdził jednak, że się nie da takiego myku pojedyńczemu użytkownikowi zrobić
                                jeszcze premium nie jestem ale napewno juz jest nas trzech

Comment

Przetwarzanie...
                                X