Przydałaby się możliwość dodawania państw w poszczególnych kontynentach. Obecnie piwa z państw, które jeszcze nie miały własnej zakładki wiszą sobie na dole strony czekając na interwencję Arta. Może kiedyś, po szczęśliwym zakończeniu aktyalnych zmian, dałoby się coś takiego uruchomić ?
Propozycje zmian i udogodnień w Browarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendrasPrzydałaby się możliwość dodawania państw w poszczególnych kontynentach. Obecnie piwa z państw, które jeszcze nie miały własnej zakładki wiszą sobie na dole strony czekając na interwencję Arta. Może kiedyś, po szczęśliwym zakończeniu aktyalnych zmian, dałoby się coś takiego uruchomić ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie podsyłałem Ci nic na PW bo i tak masz teraz sporo roboty przy stronce. Te dwa piwka z Azji są z Izraela. Teraz faktycznie nic więcej nie wisi, ale zdarzało się od czasu do czasu. Gdyby dało radę załtwić to jednym przyciskiem "dodaj kraj" miałbyś to na zawsze z głowy
Comment
-
-
dziękuję ślicznie. a czy szanownemu Seniorowi nie sprawiłoby wielkiego Weltschmerzu gdyby zamieszczał takie zgłoszenia tutaj:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdziękuję ślicznie. a czy szanownemu Seniorowi nie sprawiłoby wielkiego Weltschmerzu gdyby zamieszczał takie zgłoszenia tutaj:
Trochę nie pasuje mi nowa formuła wiadomości browarowych. Poprzednio mogłem dopowiedzieć sobie nazwę tematu patrząc na część nagłówka w skrzynce Browaru, teraz widzę tylko 'Nowa odpowiedź w dyskusji:' Czasem przychodzi klika powiadomień z tego samego tematu, a łatwiej wykasować nadmiar nie wchodząc w każde z nich.
Jeśli można to zmienić za pomocą aktywacji opcji 'premium', należy uznać ten post za niebyły.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąEnschuldigung
Jeśli nie, to zadziała RDSF
EntschuldigungPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Wol - niejPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A ja bardzo proszę (chyba już któryś tam raz z kolei), żeby przy każdorazowym wejściu na Browar z ekranu monitora wysuwała się pipa i polewała piwo (dla każdego jego ulubione, np na podstawie zapisów w dzienniku piwnym)Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Trochę nie pasuje mi nowa formuła wiadomości browarowych. Poprzednio mogłem dopowiedzieć sobie nazwę tematu patrząc na część nagłówka w skrzynce Browaru, teraz widzę tylko 'Nowa odpowiedź w dyskusji:' Czasem przychodzi klika powiadomień z tego samego tematu, a łatwiej wykasować nadmiar nie wchodząc w każde z nich.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment