Propozycje zmian i udogodnień w Browarze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yendras
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.12
    • 2052

Przydałaby się możliwość dodawania państw w poszczególnych kontynentach. Obecnie piwa z państw, które jeszcze nie miały własnej zakładki wiszą sobie na dole strony czekając na interwencję Arta. Może kiedyś, po szczęśliwym zakończeniu aktyalnych zmian, dałoby się coś takiego uruchomić ?

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendras
      Przydałaby się możliwość dodawania państw w poszczególnych kontynentach. Obecnie piwa z państw, które jeszcze nie miały własnej zakładki wiszą sobie na dole strony czekając na interwencję Arta. Może kiedyś, po szczęśliwym zakończeniu aktyalnych zmian, dałoby się coś takiego uruchomić ?
      tylko w Azji są dwa piwka nie przypisane do konkretnego kraju - w treści postów nie znalazłem państwa z którego pochodzą. chyba że coś mi podesłałeś w tej sprawie na PW/email...
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• yendras
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.12
        • 2052

Nie podsyłałem Ci nic na PW bo i tak masz teraz sporo roboty przy stronce. Te dwa piwka z Azji są z Izraela. Teraz faktycznie nic więcej nie wisi, ale zdarzało się od czasu do czasu. Gdyby dało radę załtwić to jednym przyciskiem "dodaj kraj" miałbyś to na zawsze z głowy

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Literówka

Po wysłaniu PW wyświetla się komunikat "Zażądać potwierdzenie wiadomości?" zamiast "Zażądać potwierdzeniA wiadomości?"

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23926

dziękuję ślicznie. a czy szanownemu Seniorowi nie sprawiłoby wielkiego Weltschmerzu gdyby zamieszczał takie zgłoszenia tutaj:

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• peter_1000
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2003.05
              • 583

Fajny byłby komunikat w profilu o ostatnim logowaniu się użytkownika. Coś podobnego jak w Allegro. Pozwoliłoby to odróżnić martwe dusze od ludzi rzadko się udzielających a wciąż na Browar zaglądających.
              Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                dziękuję ślicznie. a czy szanownemu Seniorowi nie sprawiłoby wielkiego Weltschmerzu gdyby zamieszczał takie zgłoszenia tutaj:

Enschuldigung, szczerze mówiąc miałem leńschmerza. Ostatnio niestety rzadziej bywam na forum i mniej je ogarniam.

Trochę nie pasuje mi nowa formuła wiadomości browarowych. Poprzednio mogłem dopowiedzieć sobie nazwę tematu patrząc na część nagłówka w skrzynce Browaru, teraz widzę tylko 'Nowa odpowiedź w dyskusji:' Czasem przychodzi klika powiadomień z tego samego tematu, a łatwiej wykasować nadmiar nie wchodząc w każde z nich.

Jeśli można to zmienić za pomocą aktywacji opcji 'premium', należy uznać ten post za niebyły.

Comment

• naczelnik
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.08
                  • 1884

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                  Enschuldigung
                  Specjalnie tak?
                  Jeśli nie, to zadziała RDSF
                  Entschuldigung
                  Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
                  Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

niespecjalnie...

Mein Name ist Brzę-czy-szczy-kie-wicz.

Wie?

Brzę-czy-szczy-kie-wicz.

Comment

• naczelnik
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 1884

Wol - niej
                      Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
                      Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• Krzysiu
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.02
                        • 14936

Grzegorz.

Gmina Łękołody.

Comment

• may
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.01
                          • 1508

Mała prośba o wyodrębnienie z działu Polityka tematu Historia. Choć polityka i historia mają ze sobą wiele wspólnego jednak sama historia bez polityki jest kwintesencją nauki.

Comment

• ergie
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.05
                            • 1041

A ja bardzo proszę (chyba już któryś tam raz z kolei), żeby przy każdorazowym wejściu na Browar z ekranu monitora wysuwała się pipa i polewała piwo (dla każdego jego ulubione, np na podstawie zapisów w dzienniku piwnym)
                            Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
                            ------------------------------------------------------------------
                            Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23926

Trochę nie pasuje mi nowa formuła wiadomości browarowych. Poprzednio mogłem dopowiedzieć sobie nazwę tematu patrząc na część nagłówka w skrzynce Browaru, teraz widzę tylko 'Nowa odpowiedź w dyskusji:' Czasem przychodzi klika powiadomień z tego samego tematu, a łatwiej wykasować nadmiar nie wchodząc w każde z nich.
                              em, nie bardzo rozumiem o co chodzi - w nagłówku powiadomienia pojawia się przecież nazwa tematu

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

U mnie na poziomie skrzynki odbiorczej na stronie poczty widać "Nowa odpowiedź w dyskusji" i trzykropek, bo reszta się nie mieści.

Comment

Przetwarzanie...
                                X