Wyniki Plebiscytu na Piwo Roku 2003 - Komentarze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

A swoją drogą to szkoda, że jednym punktem Brackie przegrało z Gronim. (za rok poproszę Art'a o podkręceie wyników )
    Last edited by mwa; 2004-03-11, 04:52.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• jerzy
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.10
      • 4707

marcopolok napisał(a)
      Ciekawe kto się ośmielił
      Moja wina - bo umieściłem je na 3 miejscu, a Noteckie (z 2.) by nie straciło miejsca gdybym je zamienił...
      Ale jednak wolę Noteckie od Brackiego, a jak się ostatnio napiłem kuflowego - to nawet od Szwejka (mój typ nr 1 - dlaczego nie znalazł się na podium! ).
      browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Cocobango
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.04
        • 818

Po 1, cieszę się że Brać piwna nie zlinczowała mnie za Gronie , a Art nie zablokował mi konta. Dziękuję

mwa napisał(a)
        Może podjedziesz na giełdę żywiecką i dowiesz się jak smakuje Brackie?
        Niestety brak technicznej możliwości

Comment

• mwa
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2003.01
          • 5071

Cocobango napisał(a)
          Niestety brak technicznej możliwości
          No tak.
          Trzeba będzie zaplanować urlop w Beskidzie Śląskim, albo jakś wycieczkę rozpoznawczą.
          Inaczej trzeba będzie podesłać pocztą.
          Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Pepek
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.04
            • 1500

jerzy napisał(a)
            ... to nawet od Szwejka (mój typ nr 1 - dlaczego nie znalazł się na podium! ).
            W tym przypadku to trochę moja wina, bo przyznałem naszemu ulubionemu wojakowi "tylko" 2. miejsce - a co za tym idzie - mniej punktów.
            No ale po co się martwisz - przecież wygrał on w grupie Premium.
            Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• sklep-piwowar
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 559

Cocobango napisał(a)
              Wynik Jasnych - do 13, jest do zaakceptowania ale jak w mocnnych Dębowe i Okocim mogły zajść tak wysoko. Wynik ciemnych też ok.
              Najbardziej niesprawiedliwe jest to że Gingers wygrał w aromatyzowanych.
              Dużą rolę w wynikach odegrała dostepnośc piw w sklepach min.takich jak Lwówek , Gambrynus ,Noteckie ,a już o Spiżu nie wspomnę

Może niech Art zrobi jeszcze podział głosujących Użytkowników i Premiu Użytkowników na miasta i będzie mieli jasniejszy obraz takich wyników.

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23928

obecnie jest to niewykonalne.
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Cocobango
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.04
                  • 818

Myślę że można by w przyszłej ankiecie umieścić nakaz zaznaczenia przez ankietowanych wszystkich piw które pili. Dopiero potem wybierali by z nich najlepsze pili.

Comment

• baklazanek
                    † 2014 Piwosz w Raju
                    • 2001.08
                    • 3562

becik napisał(a)

ad.1 czy sprytnym? bo ja wiem? chyba to Twoje osobiste odczucie, po prostu nie rozumiem co na celu ma wykazanie podziału na Premium i nie-Premium i ich preferencji w stosunku do aktualnej zawartości portfela. Odetchnąć? dobrze, ale po czym? czy nie-Premium są myślącymi inaczej? (czyt. piwnie nieuświadomionymi?)
                    dlaczego np nie ma podziału na użytkowników: memberów, junior memberów (co bardziej by wyłuskało potencjalne "wtyczki"), kobiet i mężczyzn etc?

ad.2 bycie Premium czy nie, nie zmieni gustów, jak zostanę Premium ( a napewno zostanę) to i tak nie zmieni to faktu, że nadal będę głosować na te piwa z koncernów, które mi smakują (a takie są).
                    Więc jak zostanę Premiumem bedę podnosił statystyki tym i owym
                    No oczywiście że osobiste w końcu nie czytam w myślach innych poza tym nie miałem możliwości omówienia wyników z innymi forumowiczami.
                    Co do mojej wypowiedzi na temat podziału wyniku na Premium i nie premium użytkowników to nie chodziło mi o zasobność portfela czy myślenie inaczej. Ale zwróć uwagę na to kim są osoby z funkcją premium. Są to zazwyczaj ludzie którzy od bardzo długiego czasu są związani z Forum i mają już bardzo duże doświadczenie piwne. Tak wiem wśród normalnych użytkowników też są takie osoby ale jednak jest ich znacznie mniejsza ilość, przeważają osoby z niewielkim stażem. Zaraz przeczytam iż staż na forum nie wiąże się z wiedzą piwną. Jednak gdyby się zagłębić w tą myśl to szybko znajdzie się potwierdzenie iż wielu ludzi dopiero na browarze zrozumiało co się dzieje w świecie piwnym.
                    Mam nadzieję że wyjaśniłem to co ciebie nurtowało

Comment

• perłyfan
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.02
                      • 1244

A ja chciałem skomentować wyniki losowania nagród - w toto-lotka nic, u bukmachera nic, na Służewcu nic, liczyłem pocichutku, że tu będę miał farta i ...nic
                      JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• pajda
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2003.05
                        • 6

Hmm niezle. GG dla organizatorow za przedsiemwziecie.
                        Najbardziej mnie podium ciemnych ucieszylo chociaz do pozycji portera zyw. mialbym zastrzezenia (juz czuje lincz.
                        Jasne mocne to w sumie nie zaskoczenie, szczegolnie z Debowym jako nr.1. Milo, ze Warka sie niezalapala chociaz pewnie czychala gdzies wysoko (patrząc po glosach uzytkownikow). Jakby nie patrzyc trudna to kategoria (masa "takich sobie"), ciekawi mnie pozycja Bardzo Mocne z B. Konstancin chociaz jest pewnie dosyc niska (sam mam mieszane uczucia o nim, sredniawka ale przyzwoita).
                        Z aromatycznych zabardzo nie chwytam co tam robi gingers ale z drugiej strony pelno go wszedzie. Osobiscie widzial bym raczej Piwo Imbirowe z B. Kiper. Sam mam zawsze buteleczke/dwie na ozezwienie badz odtrucie

Comment

• pjenknik
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.08
                          • 3388

Misiu, polskie znaki, i PRZEDSIĘWZIĘCIE!! Będzie łatwiej czytać.

Comment

• karinius
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2003.09
                            • 1

Napisze tak:
                            1) jasne do 13 - nie znam zadnego ze zwyciezcow :-)
                            2) jasne powyzej 13 - nie pijam - za mocne jak dla mnie :-)))
                            3) ciemne - kiedys bylo ciemne dobre - dublin z lublina sie zwalo... (miod w gebie...)
                            4) aromatyzowane - na podstawie wynikow sprobowalem Gingersa z Belgii i.... - bylem naprawde mile zaskoczony - bardzo dobre piwko.....

A tak pozatym to ja wole jasne pelne z Okocimia, chociaz teraz calkiem calkiem smaczny jest Zuberek.....
                            Pozdro dla wszystkich Piwoszow...

Comment

• Wujcio_Shaggy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.01
                              • 4628

Witaj w BROWARZE!
                              Może byś się najpierw przedstawił, wypełnił profil...
                              No i spróbował "osobiście" poznać zwycięzców.
                              Używaj polskich liter z ogonkami - Zuberek kojarzy mi się jedynie z wodą mineralną z Krynicy, ale chyba nie o to chodzi

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Piecia
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.02
                                • 3312

Wujcio_Shaggy napisał(a)
                                Zuberek kojarzy mi się jedynie z wodą mineralną z Krynicy, ale chyba nie o to chodzi
                                a mi z zawodnikiem Jagiellonii (Dzidek Żuberek dziś cieszy się z przyjśćia na świat syna ale koledzy mu prezentu nie sprawili przegrywając w Radomsku)

przepraszam że nie na temat
                                Koniec i bomba,
                                Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X