Ja się przyznam iż już czekam na wyniki tegorocznego plebiscytu. Na pewno wyniki z 2003 roku coś nam pokazują, czegoś uczą. Mówię Wam, za rok to będzie dopiero... Świadomość piwoszenia rośnie
Nie bardzo rozumiem dlaczego tak Cię dziwi popularność Lwówka Śląskiego? Wystarczy dobrze poczytac to forum to dowiesz się dlaczego nam smakuje.
A jeszcze do tego mółbyś pisać po Polsku,łatwiej się czyta.
Wejdźcie na strona browaru Amber! na samym wstepie szczyci sie swoim pierwszym miejscem wśród piw ciemnych dla swojego Koźlaka. To swiadczy o randze plebiscytu - czekamy na następny!
3 miejsce Tyskie Gronie - to dla mnie okrutny cios. Jak mogło dotego dojść.
Widzisz Breslauer, a ja zrozumiałem to zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że Lenin jest zmartwiony ... dopiero 3 miejscem Tyskiego.
Co do 'obowiązku' głosowania - zgadzam się.
Widzisz Breslauer, a ja zrozumiałem to zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że Lenin jest zmartwiony ... dopiero 3 miejscem Tyskiego.
Co do 'obowiązku' głosowania - zgadzam się.
Tak, to były moje wyrazy ubolewnia.
Od kilku lat nie lubię Tyskiego. Na początku lat 90 bywając służbowo na Górnym Śląsku Tyskie smakowało mi bardzo - i Gronie i Książęce. Wtedu to piwo miało zasięg lokalny i to dobrze mu służyło. A dziś ? - wodnista lura - Tyskie jest produkowane w Poznaniu. Paranoja !
W następnym plebiscycie na pewno wezmę udział Chyba niestety dopiero za rok, bo na Piwo 2004 niestety się spóźniłem i za późno odkryłłem to wspaniałe Forum.
Tak, to były moje wyrazy ubolewnia.
W następnym plebiscycie na pewno wezmę udział Chyba niestety dopiero za rok, bo na Piwo 2004 niestety się spóźniłem i za późno odkryłłem to wspaniałe Forum.
No co ty Wołodia, przecież plebiscyt na piwo 2004 jeszcze trwa (i będzie trwał do końca marca), ten temat jest o wynikach plebiscytu na piwo 2003 roku. Jeszcze mozesz wziąć udział, nie czekaj, oddaj swój głos.
Tutaj plebiscyt
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
Comment