Ja się przyznam iż już czekam na wyniki tegorocznego plebiscytu. Na pewno wyniki z 2003 roku coś nam pokazują, czegoś uczą. Mówię Wam, za rok to będzie dopiero... Świadomość piwoszenia rośnie
Wyniki Plebiscytu na Piwo Roku 2003 - Komentarze
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
ART napisał(a)
...
z pełnymi danymi mogą zapoznać się na razie tylko PremiumUżytkownicy - tutaj:
...BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
tuż po otrzymaniu wpłaty
dobra żarty na bok. myślę że za kilka dni.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie bardzo rozumiem dlaczego tak Cię dziwi popularność Lwówka Śląskiego? Wystarczy dobrze poczytac to forum to dowiesz się dlaczego nam smakuje.
A jeszcze do tego mółbyś pisać po Polsku,łatwiej się czyta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lenin3 miejsce Tyskie Gronie - to dla mnie okrutny cios. Jak mogło dotego dojść.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lenin3 miejsce Tyskie Gronie - to dla mnie okrutny cios. Jak mogło dotego dojść.
Co do 'obowiązku' głosowania - zgadzam się.bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatWidzisz Breslauer, a ja zrozumiałem to zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że Lenin jest zmartwiony ... dopiero 3 miejscem Tyskiego.
Co do 'obowiązku' głosowania - zgadzam się.
Comment
-
-
Tak, to były moje wyrazy ubolewnia.
Od kilku lat nie lubię Tyskiego. Na początku lat 90 bywając służbowo na Górnym Śląsku Tyskie smakowało mi bardzo - i Gronie i Książęce. Wtedu to piwo miało zasięg lokalny i to dobrze mu służyło. A dziś ? - wodnista lura - Tyskie jest produkowane w Poznaniu. Paranoja !
W następnym plebiscycie na pewno wezmę udział Chyba niestety dopiero za rok, bo na Piwo 2004 niestety się spóźniłem i za późno odkryłłem to wspaniałe Forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leninTak, to były moje wyrazy ubolewnia.
W następnym plebiscycie na pewno wezmę udział Chyba niestety dopiero za rok, bo na Piwo 2004 niestety się spóźniłem i za późno odkryłłem to wspaniałe Forum.
Tutaj plebiscyt
Comment
-
Comment