Czy teraz większość konkursów będzie związana wyłącznie z BA?
Zauważyłem, że pytania są tendencyjne i konkursów spoza tematyki BA prawie w ogóle nie ma (tylko 2 z 10 ostatnich)
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ja mam pytanie dotyczące aktualnych konkursów związanych z 375-leciem Browarów Tyskich: czy zestawy nagród są takie same? Pytanie moje wzięło się stąd, że udało mi się wygrać jeden konkurs i nie wiem czy startować w następnym. Nie zależy mi na tym aby mieć kilka takich samych zestawów gadżetów i może będzie lepiej jak dam szansę komuś innemu. Chyba, że nagrody będą różne, to zmienia postać rzeczy
Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2004-06-16, 13:39.
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Przyszedł czas na kolejne - XII Koszalińskie Święto Piwa Oktoberfest, które odbędzie się 18 października!
Jak co roku czeka na Was wiele atrakcji oraz konkursów!...
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Bezglutenowy saison z browaru w Toskanii. Nawet nagrodzony na imprezie o której nie miałem pojęcia - World Gluten Free Beer Award, organizowanej we Włoszech i chyba zbyt wielu reprezentantów spoza Włoch nie ma
Na stronie niezbyt się chwalą tym piwie, nawet w odróżnieniu...
Comment