Może to trochę na wyrost, ale już zaczyna być bałagan. Proponuję zrobić dla każdego browaru domowego podddział, w którym będą omawiane pochodzące z niego piwa. Z niektórych browarów jest już sporo recenzji.
rozbudowa działu "piwo - konkretnie, piwa z browarów domowych"
Collapse
X
-
wprowadzanie nowego działu dla każdego browaru to moim zdaniem niezbyt praktyczny pomysł.
sprawę rozwiąże jednak planowany rozwój działu BA, w którym mam nadzieję uda się "zarejestrować" co najmniej wszystkie browary domowe, których piwa zostały już opisane w Piwo-Konkretnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Krzysiu napisał(a)
Wracam do tego tematu, bo zamieściłem dzisiaj dwie recenzje i najpierw musiałem przekopać pięć stron tematów, czy aby się nie powtarzam. I dalej nie jestem pewien, bo łatwo jest coś przeoczyć."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Poddziały dla najczęściej ocenianych browarów domowych.
Mam taką propozycje dotyczącą działu Piwo Konkretnie/Piwa z browarów Domowych Jak przeglądam ten dział w poszukiwaniu jakiegoś piwa forumowej koleżanki lub forumowego kolegi to muszę się nieraz przegrzebać przez wiele stron zańczym znajdę. A jakby tak tym mikrobrowarom domowym, które mają więcej niż 10 piw ocenionych wydzielić osobne poddziały?
Napewno zakwalifikowałaby się Browar Czterej Pancerni i Pies czy Beyond Iron Gate Brewery, sporo opisów maja też Plebejska piwowarnia domowa Prezesa, Borysowy Browar i Krzysztof Świdnicki.
Od razu zrobiłoby się przestronniej.
Comment
-
-
O ile mnie pamięć nie myli , to taka propozycja padła już kiedyś ze strony Krzysia.
Należałoby zajrzeć do działu z propozycjami.
Gdyby usystematyzować odpowiednio tematy, to nie powinno być problemu ze znajdowaniem piw. Wyszukiwarka chyba działa na tyle sprawnie.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikZnalazłem. Dyskusja jest tutaj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTamta dyskusja (zresztą 4 posty to jeszcze nie dyskusja) odbyła się w zeszłym roku i jak widać nie miała żadnych konsekwencji.
Teraz ART ma dodatkową robotę, bo oba dotyczą tego samego, i pewnie trzeba będzie je połączyćPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTamta dyskusja (zresztą 4 posty to jeszcze nie dyskusja) odbyła się w zeszłym roku i jak widać nie miała żadnych konsekwencji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tak sobie myślę, że docelowo mogłoby to być połączone z planowanym działem Dziennik piwowara. Byłby opis danego piwa, notatki na temat warzenia, receptura itp. a potem ewentualne oceny po degustacji. W jednym wątku byłyby wszystkie informacje na temat konkretnego piwa domowego.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
tak to własnie sobie też wykoncypowałem ;D- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment