Chciałem postawić propozycję pod osąd na forum:
Proponuję by tak jak likwidowane browary trafiają do działu "BROWARY NIECZYNNE" również nie produkowane już marki piwa "wywalać" z listy piw danego browaru albo oddzielić je jakoś o tych produkowanych obecnie. Z sezonowymi zaś piwami postąpić tak: dodać im znacznik o sezonowości
Co Wy na to?
Argument:
Patrząc na listę piw z browaru np. Browar Jabłonowo można odnieść wrażenie, że tam ciagle produkuje się 21 (słownie: dwadzieścia jeden) rodzajów piwa!! Z tego co mi wiadomo od źródła w rzeczywistości nie było ich wiecej produkowanych niż 10 jednocześnie!!
Proponuję by tak jak likwidowane browary trafiają do działu "BROWARY NIECZYNNE" również nie produkowane już marki piwa "wywalać" z listy piw danego browaru albo oddzielić je jakoś o tych produkowanych obecnie. Z sezonowymi zaś piwami postąpić tak: dodać im znacznik o sezonowości
Co Wy na to?
Argument:
Patrząc na listę piw z browaru np. Browar Jabłonowo można odnieść wrażenie, że tam ciagle produkuje się 21 (słownie: dwadzieścia jeden) rodzajów piwa!! Z tego co mi wiadomo od źródła w rzeczywistości nie było ich wiecej produkowanych niż 10 jednocześnie!!
Comment