Do mnie przyszło 10.
Biuletyn 10 razy?
Collapse
X
-
yendras napisał(a)
Ja dostałem tylko jeden- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
W związku z tym, że (jak już wspomniałem wcześniej) otrzymałem 10 sztuk, czy mogę sobie 9 (słownie dziewięć) skasować bez narażenie się komukolwiek (czytaj: nadawcy). W przeciwnym razie proszę o listę konsekwencji do poniesienia.MM961
4:-)
Comment
-
-
świetne odpowiedzi.... proponuję aby jeszcze ktoś wpisał tutaj ile biuletynów dostał i może wyłonimy wtedy jakiegoś zwycięzcę.............Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ja na pewno nie wygram, bo dostałem tak jak dotychczas jedną, sprawną sztukę Kuriera Piwnego.
Comment
-
-
2 szt. - jak na razie...
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
świetne odpowiedzi.... proponuję aby jeszcze ktoś wpisał tutaj ile biuletynów dostał i może wyłonimy wtedy jakiegoś zwycięzcę.............- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
świetne odpowiedzi.... proponuję aby jeszcze ktoś wpisał tutaj ile biuletynów dostał i może wyłonimy wtedy jakiegoś zwycięzcę.............
Do mnie doszedł jeden.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment