dzięki! sprawa już się wyjaśniła. niemniej jeszcze raz przepraszam za kłopot.
Biuletyn 10 razy?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Ja dostałem pełną opcję, czyli 10 sztuk!!
Dziękuję za wyróżnienieLast edited by Latarnik; 2004-08-20, 16:02.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
wyszło na to że świeżsi Użytkownicy dostali więcej Kurierów. to chyba tak na zachętę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Ja też dostałem z 10, ale byłem w takim szoku, że dopiero teraz oprzytomniałem i daję znać. Myślę, że to wina serwera (czyt. nikt Cię nie wini ART, ale uważaj na maszyny )Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Fala napisał(a)
Ja też dostałem z 10, ale byłem w takim szoku, że dopiero teraz oprzytomniałem i daję znać. Myślę, że to wina serwera (czyt. nikt Cię nie wini ART, ale uważaj na maszyny )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment