Przeglądając informacje dotyczące miejsc sprzedaży piwa trzeba się sporo natrudzić. Moze warto wprowadzic podział na miejscowości , a przynajmniej na województwa ? Myslę że znacznie ułatwiłoby to szukanie sklepów w regionach których mamy zamiar przebywać.
Piwo - gdzie
Collapse
X
-
tja, trzeba to inaczej rozwiązać, mnożenie działów w nieskończoność może wykończyć doszczętnie użyteczność forum.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
podział na województwa
Czy w dziale Piwo - Gdzie / Sklepy nie byłoby dobrze wprowadzić podział na województwa , analogicznie jak w poddziale Knajpy-puby ? Opisanych sklepów jest juz kilka setek i trudno czasami coś odszukać, a i ewentualane aktualizowanie opisów sklepów pewnie pyłoby łatwiejsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąSkoro Art jest niechętny, mam taką propozycję: w wyszukiwarce dodać opcję 'w tym dziale'. Wtedy wszedłszy do działu wklepywałoby się nazwę miasta i dostawało listę znajdujących się w nim sklepów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
faktycznie trzeba wykonać jedno kliknięcie wpisać poszukiwaną nazwę i klepnąć enter. przepraszam za to utrudnienie w postaci kliknięcia
jak jesteś w dziale Piwo-Gdzie - Sklepy - to na górze masz okienko wyszukiwarki ograniczonej do danego działu. to się tyczy dowolnego działu na forum. jest to nazwane "Wyszukiwanie w tym dziale"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
swoją drogą, będzie też i dodatek w postaci możliwości ograniczenia wyszukiwania do danego działu w polu wyszukiwarki na górnym pasku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
U mnie działa bez zastrzeżeń pod warunkiem, że nazwa wątku z danym sklepem jest prawidłowo skonstruowana. A dla Wrocławia zazwyczaj tak jest
Moim skromnym zdaniem takie rozwiązanie jest wystarczające
Ale oczywiście można je dodatkowo usprawniać.Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2005-10-03, 15:11.MM961
4:-)
Comment
-
-
jak już pisałem w innych wątkach w tej sprawie - dział Piwo - Gdzie nie będzie na razie bardziej segmentowany, rolę podziału na województwa, powiaty, gminy przyjmie dedykowany dział oparty nie bezpośrednio na forum ale też z nim związany. wszystko ciągle w toku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
1. Oczywiście że ART ma zawsze rację
2. Nie zmienia to jednak faktu że taki podział znacznie ułatwiłby szukanie postów dotyczacych sklepów np podczas planowania wyjazdów . Jeśli planuję pobyt w innym województwie to ciężko mi szukać wszystkich możliwych miejscowości w województwie. No i nie wszystkie miejscowości są wielkości Warszawy , Wrocławia czy Krakowa.
3. Całkiem dziwne jest to ze taki podział jest w dziale z knajpami i chyba sie dośc dobrze się sprawdza.
4. Jednak aby nie ciągnąc tematu - patrz pkt 1.
Comment
-
Comment