Od pewnego czasu mam problem z odbieraniem poczty a browarnego adresu. Po otwarciu okazuje sie, że w skrzynce odbiorczej jest pusto. Z kolei kiedy sprawdzam za pośrednictwem portalu tlen.pl - poczta dochodzi. Macie podobny problem?
Problemy ze skrzynką browar.biz
Collapse
X
-
Rozumiem że ustawiłeś na serwerze o2.pl pocztę na browar.biz jako "konto zewnętrzne"?
W niektórych serwerach można ustawić opcję czy się chce kasować oryginał, czy też nie. Na tlenie tego nie widzę - to chyba znaczy, że jeśli z korzystasz z tej opcji zciągania poczty z innego serwera, to po zciągnięciu serwer tlana kasuje ją z serwera browaru.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
bez sensu. gadaliśmy Celt o tym na GG i nagle przestałeś się odzywać, a teraz temat widzę na forum. Zdecyduj się może na jakąś formę pomocy. A jeśli któraś Ci nie odpowiada to bądź proszę łaskaw o tym poinformować swojego rozmówcę, żeby nie tkwił przy klawiaturze jakby nie miał nic innego do roboty.
ok, juz mi lepiej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A póki co, widzę, że jest problem z Wirtualną Polską .
Dlatego ja wolę tlen (nie tylko dlatego, że ma największą pojemnośc skrzynki mailowej)Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
tak się zastanawiam po co komu tyle miejsca na pocztę... jeszcze nie widiałem aktywnego Użytkownika poczty elektronicznej który by zajmował choćby połowę takich pojemności...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment