Pytanie o dodawanie podstawek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TomX
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 1035

Pytanie o dodawanie podstawek

Ma m wielkie pytanie: Jeżeli mam w swoim zbiorze jakąś podstawkę zagranicznego browaru (chodzi mi o Guinnessa i Budweisera), która jest opisana po polsku, to czy, i jeśli tak to gdzie mogę ją dodać do zasobów browaru???Najbardziej mi chodzi o pytanie CZY mogę ją dodać, bo jak, to chyba wiem, ale w każdym razie chyba lepiej się upewnić. Pomożecie?
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24055

nie są to podstawki związane z żadnym polskim producentem piwa, więc ich niestety nie umieszczasz.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• TomX
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.09
      • 1035

I wszystko jasne. Dzięki!

Comment

Related Topics

Collapse

• grzeber
        XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
        grzeber
        Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
        Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
        2024-12-08, 23:30
      • grzeber
        XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
        grzeber
        Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
        Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
        2023-12-04, 20:44
      • darekd
        ReCraft, Styrian Dragon Sprau AIPA
        darekd
        Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
        Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
        Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...
        2025-01-22, 23:57
      • grzeber
        XXV Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2022
        grzeber
        Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
        Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
        2022-12-01, 23:20
      • waclaw67
        Identyfikacja podstawek
        waclaw67
        Bardzo proszę Kolegów o państwo i browar. ...
        2024-04-09, 10:54
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...