Może być problem jak ktoś nie zna nazwy powiatu w którym mieszka, a obstawiam że i tacy się znajdą.
Użytkownicy - sortowanie
Collapse
X
-
-
jest już wprowadzona lista powiatów, gmin i większości miejscowości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to błyskawicznie
Ale zmarwiło mnie, że to tylko lista
Jeszcze tego nie oglądałem, ale niektórzy maniacy chcieliby może poznać kod statystyczny gminy!
Ot choćby ktoś mogłby się dowiedziec, że:
w powiecie BRZESKIM (woj.małopolskie) - kod 1202
leżą gminy
1202012 BORZĘCIN
1202023 BRZESKO
1202024 BRZESKO - MIASTO
1202025 BRZESKO - OBSZAR WIEJSKI
1202032 CZCHÓW
1202042 DĘBNO
1202052 GNOJNIK (sorki)
1202062 IWKOWA
1202072 SZCZUROWA
Ale to chyba za dużo szczęściabla bla bla
Comment
-
-
tak, to za dużo
przetworzenie listy w taki sposób by każda miescowość była możliwa do pźniejszej lokalizacji na mapie trochę jednak było czasochłonne. a i tak nie wiem czy wiele byków i dziwactw nie powstało.
sprawa jest w toku i mam nadzieję na niedługą realizację planu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Postulat jak najbardziej potrzebny! A jeśli chodzi o prawdziwość danych w profilu - no cóż, zmuszać nikogo nie można, ale jak komuś zależy na kontaktach w węższym gronie, z pewnością wpisze dane prawidłowe.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Użytkownicy-sortowanie
Ja tez jestem za bo jestem ciekaw czy jest ktoś z woj.podkarpackiego.
Same jakieś Warszawy, Wrocki, Szczeciny a tu siedzę sobie sam i pilnuję tej PD-WSCH granicyZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Odp: Użytkownicy-sortowanie
solfernus napisał(a)
...Same jakieś Warszawy, Wrocki, Szczeciny...
Comment
-
-
tak sobie myślę żeby od razu uprzedzić kolejne sugestie usprawnień nieistniejącej jeszcze opcji
może przydatna będzie także druga alternatywna lokalizacja gdyż jak wiemy wielu Użytkowników to jasiewędrowniczki i zapewne im się przyda coś takiego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Przeglądając lokalizację niektórych osób piszących w tym temacie zamknięta lista do wyboru to jedynie słuszna koncepcja. Bez takowej cięzko byłoby mi znaleźć poprzez wyszukiwarkę Jerzego, który mieszka w DW, albo Grzebera, który mieszka w miejscowści MokotowoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Maggyk napisał(a)
cięzko byłoby mi znaleźć poprzez wyszukiwarkę Jerzego, który mieszka w DWbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Ale wyszukiwarki nie ma, a DW to kod miejscowości wg. samochodowych tablic rejestracyjnych, czyli "Dolnośląskie Wrocław" - o czym chyba każdy wrocławianin wie.
WJ - "Mazowieckie Warszawa-Targówek" pozdrawia "DW" oraz "OP" - Opole
ps. tak sobie myślałem, żeby zrobic taki wokół piwny wątek nowych numerów rejestracyjnych (znam kilka krajowych ciekawostek)bla bla bla
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Ale wyszukiwarki nie ma, a DW to kod miejscowości wg. samochodowych tablic rejestracyjnych, czyli "Dolnośląskie Wrocław" - o czym chyba każdy wrocławianin wie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
kalifat napisał(a)
ps. tak sobie myślałem, żeby zrobic taki wokół piwny wątek nowych numerów rejestracyjnych (znam kilka krajowych ciekawostek)
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment