Użytkownicy - sortowanie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzeber
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 2897

Może być problem jak ktoś nie zna nazwy powiatu w którym mieszka, a obstawiam że i tacy się znajdą.
    pozdrawiam
    www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23991

jest już wprowadzona lista powiatów, gmin i większości miejscowości
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• kalifat
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.10
        • 1168

No to błyskawicznie

Ale zmarwiło mnie, że to tylko lista
        Jeszcze tego nie oglądałem, ale niektórzy maniacy chcieliby może poznać kod statystyczny gminy!
        Ot choćby ktoś mogłby się dowiedziec, że:
        w powiecie BRZESKIM (woj.małopolskie) - kod 1202
        leżą gminy
        1202012 BORZĘCIN
        1202023 BRZESKO
        1202024 BRZESKO - MIASTO
        1202025 BRZESKO - OBSZAR WIEJSKI
        1202032 CZCHÓW
        1202042 DĘBNO
        1202052 GNOJNIK (sorki)
        1202062 IWKOWA
        1202072 SZCZUROWA
        Ale to chyba za dużo szczęścia
        bla bla bla

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23991

tak, to za dużo

przetworzenie listy w taki sposób by każda miescowość była możliwa do pźniejszej lokalizacji na mapie trochę jednak było czasochłonne. a i tak nie wiem czy wiele byków i dziwactw nie powstało.

sprawa jest w toku i mam nadzieję na niedługą realizację planu.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• celt_birofil
            † 2017 Piwosz w Raju
            • 2001.09
            • 4469

Postulat jak najbardziej potrzebny! A jeśli chodzi o prawdziwość danych w profilu - no cóż, zmuszać nikogo nie można, ale jak komuś zależy na kontaktach w węższym gronie, z pewnością wpisze dane prawidłowe.
            Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• solfernus
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.08
              • 1025

Użytkownicy-sortowanie

Ja tez jestem za bo jestem ciekaw czy jest ktoś z woj.podkarpackiego.
              Same jakieś Warszawy, Wrocki, Szczeciny a tu siedzę sobie sam i pilnuję tej PD-WSCH granicy
              Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• Audi
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 1682

Odp: Użytkownicy-sortowanie

solfernus napisał(a)
                ...Same jakieś Warszawy, Wrocki, Szczeciny...
                A Poznań nie wymieniłeś a też nas troche tu jest

Comment

• solfernus
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.08
                  • 1025

Użytkownicy-sortowanie

BARDZO PRZEPRASZAM ZA POMINIĘCIE. I postanawiam sie następnym razem poprawić
                  Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23991

tak sobie myślę żeby od razu uprzedzić kolejne sugestie usprawnień nieistniejącej jeszcze opcji

może przydatna będzie także druga alternatywna lokalizacja gdyż jak wiemy wielu Użytkowników to jasiewędrowniczki i zapewne im się przyda coś takiego.

Comment

• Maggyk
                      Szara Adminiscjencja
                      🍼
                      • 2004.05
                      • 5618

Przeglądając lokalizację niektórych osób piszących w tym temacie zamknięta lista do wyboru to jedynie słuszna koncepcja. Bez takowej cięzko byłoby mi znaleźć poprzez wyszukiwarkę Jerzego, który mieszka w DW, albo Grzebera, który mieszka w miejscowści Mokotowo
                      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                      Piwo domowe -
                      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• jerzy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.10
                        • 4707

Maggyk napisał(a)
                        cięzko byłoby mi znaleźć poprzez wyszukiwarkę Jerzego, który mieszka w DW
                        Ale wyszukiwarki nie ma, a DW to kod miejscowości wg. samochodowych tablic rejestracyjnych, czyli "Dolnośląskie Wrocław" - o czym chyba każdy wrocławianin wie.
                        browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• celt_birofil
                          † 2017 Piwosz w Raju
                          • 2001.09
                          • 4469

Jakoś źle mi się kojarzy "rejestracyjne" oznaczenie Bielska-Białej: SB
                          Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• kalifat
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.10
                            • 1168

jerzy napisał(a)
                            Ale wyszukiwarki nie ma, a DW to kod miejscowości wg. samochodowych tablic rejestracyjnych, czyli "Dolnośląskie Wrocław" - o czym chyba każdy wrocławianin wie.
                            Nie tylko wrocławianin, ale i kilku zapalonych warszawiaków o tym wie. Więc taki Maggyk, mieszkający skądinąd niedaleko, też powienien to wiedzieć

WJ - "Mazowieckie Warszawa-Targówek" pozdrawia "DW" oraz "OP" - Opole

ps. tak sobie myślałem, żeby zrobic taki wokół piwny wątek nowych numerów rejestracyjnych (znam kilka krajowych ciekawostek)
                            bla bla bla

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23991

jerzy napisał(a)
                              to by działało (o ile osoba szukająca znałaby sie na kodach rejestracyjnych) gdybyśmy chcieli znależć wszystkich Jerzych a nie osoby które są z Wrocławia

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23991

kalifat napisał(a)
                                ps. tak sobie myślałem, żeby zrobic taki wokół piwny wątek nowych numerów rejestracyjnych (znam kilka krajowych ciekawostek)
                                baczność! nie myśleć! wykonać! spocznij!

Comment

Przetwarzanie...
                                X