czy mi sie tylko wydaje czy ostatnio newsów nie ma, wydarzen tez? jedyne co tu dziala na bierząco to forum?
gdzie niusy
Collapse
X
-
prawie dobrze Ci się wydaje. od nowego roku powrót do życia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART był zajęty warzeniem piwa tak więc trzeba mu to wybaczyć.
Za domowe"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
warzenie piwa swoją drogą, ale szykowałem nowy fundament Browar.biz, który na dniach zostanie zamontowany na serwerze- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
coś huknie, coś wybuchnie i tyle dobrej zabawy będzie
tyle że proszę nie spodziewać się nie wiadomo czego. na początek idą czysto techniczne zmiany. a reszta w swoim czasie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment