adam16 napisał(a) Czyli dziś idziemy wcześnie spać. Bez Browaru, z samotnością w sieci nie da się walczyć. Oby jutro wszystko działało.
Arcie - POWODZENIA!
A nie nie, spać w żadnym razie. Ja na tą okazję warzę dziś wieczorkiem portera. Może go nazwę Nowy Browar albo Stary Browar
adam16 napisał(a) Bez Browaru, z samotnością w sieci nie da się walczyć.
cóż, Browar to najlepszy sposób na samotnościowanie się, nawet milczące a pocichutku powiem, że są też inne sposoby, ale cicho sza! coby Arta nie zranić
Art> życzę owocnej nocy i obyśmy jutro mogli wrócić na odmienione łono Browaru (jak to pięknie brzmi!)
mam nadzieję, że mój system pozostanie kompatybilny z nowym Browarem i że prawdopodobieństwo inteligentych postów się zwiększy (a czy będzie opcja zmiany pejzażu?)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
o kurczaczek, ale napięcie! czy mam się wcześniej wylogować? czy system sam mnie wyrzuci? czy strona po odświeżeniu po prostu się nie znajdzie? istnie hitchcockowski wieczór, jak dla mnie
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Faktycznie moment podniosły. Może by jakiś hymn zaśpiewał albo rotę???
A jakbyśmy nie mieli już dzisiaj okazji, to do zobaczenia w nowym lepszym świecie
jeszcze tylko około 5 minut ... a potem?
poza tym przemawia również przez Cyborga ten nieszczęsny szczątek kobiecości - umieram z ciekawości! (tak, tak, do rymu wyszło...)
co to będzie? co to będzie?
Comment